Τζώρτζογλου: «Μόνιμη έδρα το Παγκρήτιο Στάδιο»

Ο Νίκος Τζώρτζογλου υπογράμμισε πως το Παγκρήτιο Στάδιο αναμένεται να γίνει η μόνιμη έδρα της εθνικής Ελλάδος, με από απόφαση της ελληνική ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
06/11/2018 • 14:24
Το Παγκρήτιο έδρα της Εθνικής Ελλάδας
  • shares
Ο Νίκος Τζώρτζογλου υπογράμμισε πως το Παγκρήτιο Στάδιο αναμένεται να γίνει η μόνιμη έδρα της εθνικής Ελλάδος, με από απόφαση της ελληνική ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου συμπλήρωσε πως η Κρήτη έχει αποδείξει πως μπορεί να φιλοξενήσει την εθνική Ελλάδος. Ο Τζώρτζογλου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Αρχικά, ο Τζώρτζογλου δήλωσε: «Από ό,τι φαίνεται είναι θέληση της ομοσπονδίας να γίνει έδρα της Εθνικής το Παγκρήτιο. Χρειάζονται κάποιες μικρές παρεμβάσεις στο γήπεδο, αλλά δεν έχουν μεγάλο κόστος. Το πρόβλημα στο Παγκρήτιο έχει να κάνει με το σκέπαστρο, αλλά το πιθανότερο είναι να μετακινηθούν τα δημοσιογραφικά στην απέναντι πλευρά, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το σκέπαστρο της δυτικής πλευράς. Όλες οι άλλες προϋποθέσεις που απαιτούν η FIFA και η UEFA υπάρχουν. Άρα είναι όλα σχεδόν έτοιμα να γίνει η απόφαση της ομοσπονδίας πράξη και να φιλοξενήσει το Ηράκλειο την αγαπημένη όλων των Ελλήνων Εθνική ομάδα. Μιλάμε για τα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020, που αρχίζουν το Μάρτιο».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Το Ηράκλειο έχει αποδείξει πως όποτε φιλοξένησε την Εθνική, είτε σε επίσημα, είτε σε φιλικά, είτε ακόμη και σε ματς των παλαιμάχων του 2004, είχαμε sold out. Αυτός πιστεύει πως είναι και ο βασικότερος λόγος που η ομοσπονδία, παίρνοντας και την άποψη των διεθνών, αποφασίζει να έρθουν τα παιχνίδια της Εθνικής στο Ηράκλειο. Ο κόσμος αγαπά το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Είναι τεράστια η ευθύνη και το Ηράκλειο είναι έτοιμο να ανταποκριθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..