Το Παγκρήτιο έδρα της Εθνικής Ελλάδας

Το Παγκρήτιο Στάδιο θα χρησιμοποιεί ως έδρα η Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2020 μετά από απόφαση της ΕΠΟ.
05/11/2018 • 15:24
Το Παγκρήτιο έδρα της Εθνικής Ελλάδας
  • shares
Το Παγκρήτιο Στάδιο θα χρησιμοποιεί ως έδρα η Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2020 μετά από απόφαση της ΕΠΟ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία πήρε την απόφαση μετά την επίσκεψη του εκτελεστικού διευθυντή, Αλέξη Δέδε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και επιθεώρησε το Παγκρήτιο διαπιστώνοντας πως με κάποιες μικρές παρεμβάσεις θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τον Μάρτιο του 2019 για τα προκριματικά που ξεκινούν ενόψει του EURO 2020.

Τα παιχνίδια του Nations League, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι τα τελευταία που θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου: 
«Σε συνέχεια της παρουσίας του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε στο Παγκρήτιο Στάδιο και την επιθεώρηση που έγινε προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, σήμερα επισκέφτηκε το δημαρχείο Ηρακλείου στη Λότζια.

Συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, έγινε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου και αρμόδιο για το Παγκρήτιο Στάδιο, Κώστα Βαρδαβά.

Ο κ. Βαρδαβάς υποδέχτηκε με χαρά τους κ.κ. Δέδε και Κουτεντάκη, αποδεχόμενος με θέρμη την προοπτική της παρουσίας της Εθνικής Ελλάδας στο Ηράκλειο και στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του Παγκρητίου Σταδίου, τις εγκαταστάσεις, την ασφάλεια ενώ όπως διαφάνηκε μπορούν να αντιμετωπιστούν κάποια λειτουργικά θέματα που υπάρχουν.

Εκείνο που προκύπτει από τις επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τα στελέχη της Ένωσης, από την επιθεώρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο αλλά και από τη σημερινή συνάντηση στη Λότζια, είναι ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις προκειμένου το Παγκρήτιο Στάδιο να αποτελέσει στο άμεσο μέλλον μόνιμη έδρα της Εθνικής Ελλάδας»!

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..