Αυξάνονται οι πιθανότητες για Μπασινά δίπλα στον Αναστασιάδη

Ο Άγγελος Μπασινάς αναμένεται να είναι ο βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη στην εθνική Ελλάδος και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.
31/10/2018 • 10:56
Ο Άγγελος Μπασινάς
  • shares
Ο Άγγελος Μπασινάς αναμένεται να είναι ο βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη στην εθνική Ελλάδος και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών. Ο Μπασινάς φέρεται να έχει πάρει την έγκριση του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος ήθελε στο πλάι του έναν πρώην διεθνή της εθνικής του 2004.

Αρχικά, οι ιθύνοντες της εθνικής ήθελαν στη συγκεκριμένη θέση τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος όμως ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί και πάλι με την εθνική Ελλάδος, μετά την προηγούμενη ενασχόλησή του. Ο Μπασινάς είναι θετικός στο ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από την ΕΠΟ τις προσεχείς ημέρες. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη