Αυξάνονται οι πιθανότητες για Μπασινά δίπλα στον Αναστασιάδη

Ο Άγγελος Μπασινάς αναμένεται να είναι ο βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη στην εθνική Ελλάδος και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.
31/10/2018 • 10:56
Ο Άγγελος Μπασινάς
  • shares
Ο Άγγελος Μπασινάς αναμένεται να είναι ο βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη στην εθνική Ελλάδος και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών. Ο Μπασινάς φέρεται να έχει πάρει την έγκριση του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος ήθελε στο πλάι του έναν πρώην διεθνή της εθνικής του 2004.

Αρχικά, οι ιθύνοντες της εθνικής ήθελαν στη συγκεκριμένη θέση τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος όμως ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί και πάλι με την εθνική Ελλάδος, μετά την προηγούμενη ενασχόλησή του. Ο Μπασινάς είναι θετικός στο ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από την ΕΠΟ τις προσεχείς ημέρες. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία