Πίκφορντ: «Τεράστιος τερματοφύλακας ο Ντε Χέα»

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νταβίντ Ντε Χέα, εν όψει της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Ισπανία για το Nation League, τονίζοντας πως τον θαυμάζει.
Θωμάς Ναλμπάντης
15/10/2018 • 11:11
Τζόρνταν Πίκφορντ, Σάντερλαντ
  • shares
Ο Τζόρνταν Πίκφορντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νταβίντ Ντε Χέα, εν όψει της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Ισπανία για το Nation League, τονίζοντας πως τον θαυμάζει. Ο διεθνής Άγγλος τερματοφύλακας τόνισε πως η Ισπανία θα είναι δύσκολος αντίπαλος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ματς με την Κροατία, το οποίο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Αρχικά, ο Πίκφορντ τόνισε για τον Ντε Χέα: «Είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Μερικές φορές υπάρχουν παιχνίδια όπου τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε, αλλά τον σέβομαι πάρα πολύ για το τι είναι ένας τεράστιος τερματοφύλακας».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε για την Ισπανία: «Είναι μεγάλη ομάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι. Αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλουμε να παίξουμε. Θα πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένος, αλλά έχουμε παίκτες ικανούς να κάνουν ζημιές μπροστά».

Τέλος, δήλωσε για τον αγώνα με την Κροατία: «Ήταν περίεργο να παίζεις πίσω από κλειστές πόρτες, ήταν πραγματικά παράξενο. Άκουγα τους οπαδούς της Αγγλίας που ήταν έξω όμως».

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/09/2019 • 09:03