Γιορίς: "Δεν έχω επηρεαστεί από το πρόστιμο"

Ο Ούγκο Γιορός επιμένει πως δεν τον έχει αλλάξει σε κάτι το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
15/10/2018 • 04:56
O Ούγκο Γιορίς
  • shares
Μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, ο Γιορίς βρέθηκε να οδηγει στην Αγγλία υπό την επήρεια αλκοόλ και του επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 λιρών και αφαίρεση διπλώματος για 20 μήνες.

Τρεις μέρες μετά το περιστατικό που συνέβη στις 24 Αυγούστου τραυματιστηκε, με αποτέλεσμα από τότε να έχει παίξει μόνο σε τρία παιχνίδια της τς Τότεναμ και της Γαλλίας. Ο ίδιος πάντως επιμένει πως δεν τον έχει αλλάξει αυτό το περιστατικό ούτε έχει επηρεάσει την απόδοσή του.

"Είναι σίγουρα περίεργο και αμήχανο όλο αυτό. Δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλω να δίνω, αλλά λάθη συμβαίνουν. Δε πρέπει να με επηρεάσει ως άνθρωπο. Δεν αλλάζει το ποιος είμαι ή το ποιος επαγγελματίας είμαι. Έχω θυσιάσει τα πάντα για το ποδόσφαιρο και έχω σεβαστεί όλα όσα πρέπει να κάνω εκτός αυτού."
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.