Ράμος: "Εκ των κορυφαίων ο Άλμπα"

Ο Λουίς Ενρίκε δεν κάλεσε ούτε τώρα τον Ζόρντι Άλμπα στην Εθνική Ισπανίας με τον Σέρχιο Ράμος να τον αποκαλεί ως έναν εκ των κορυαφίων φουλ μπακ στον κόσμο.
15/10/2018 • 03:30
Ο Σέρχιο Ράμος
  • shares
Ο Σέρχιο Ράμος χαρακτήρισε τον Ζόρντι Άλμπα ως έναν εκ των κορυφαίων φουλ μπακ στον κόσμο, την ώρα που ο νέος τεχνικός της Ισπανίας Λουίς Ενρίκε ακόμα δεν τον εχει καλέσει στη φούριας ρόχας.

Το γεγονός αυτό από μόνο του προκαλεί έκπληξη καθώς ο Λουίς Ενρίκε είχε παίκτη του τον Ζόρντι Άλμπα στην Μπαρτσελόνα ενώ ήταν βασικό στέλεχος και στην Εθνική Ισπανίας την ίδια περίοδο. Κι ενώ συμβαίνει αυτό, ο Άλμπα βρήκε σύμμαχο στο πρόσωπο του Σέρχιο Ράμος.

"Έχω παίξει πολλά παιχνίδια μαζί με τον Ζόρντι, είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.όπως δείχνουν οι εμφανίσεις του αλλά και τα στατιστικά του. Ωστόσο ο προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει για την ομάδα. Για εμάς τους παίκτες θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος."
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών