Ρόσι: «Η Ελλάδα θα παίξει πιο επιθετικά»

Αρης Γεωργίου
09/10/2018 • 04:41
O Mάρκο Ρόσι.
  • shares
O τεχνικός της Ουγγαρίας Mάρκο Ρόσι περιμένει πιο επιθετικό παιχνίδι από την Ελλάδα στην προσεχή αγωνιστική του Nations League.

Η «γαλανόλευκη» υποδέχεται τους Μαγυάρους για την τρίτη αγωνιστική μετά την ήττα στη Βουδαπέστη και ο Ιταλός τόνισε ότι περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του Μίχαελ Σκίμπε.

«Η Ελλάδα έχει πολλούς γνωστούς παίκτες σε διεθνές επίπεδο, ιδιαίτερα στην άμυνα. Προσπαθώ να προετοιμάσω τακτικά την ομάδα για το ματς. Οι Έλληνες θα παίξουν πιο επιθετικά στο γήπεδό τους απ' ότι στη Βουδαπέστη. Για να αντεπεξέλθουμε στην πίεση που θα μας ασκηθεί, θα χρειαστούμε καλές ατομικές εμφανίσεις. Δεν θα πρέπει να φοβόμαστε από τις συνθήκες που θα συναντήσουμε, τους έχουμε κερδίσει μία φορά και έχουμε την ευκαιρία», είπε ο Ρόσι.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών