Ζεστός Καντέ, φρέσκος Αρεολά, δύσκολη προσγείωση!

Για τον Ντιντιέ Ντεσάν «ήταν ένα ματς ανταγωνιστικό» και για τον Λεβ «ήταν μονόδρομος για τη Γερμανία να φωνάξει παρούσα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο». Για τον Πογκμπά «ήταν πολύ σκληρό να επιστρέφεις σε ματς μετά από τόσο δυνατή συγκίνηση και να αλλάζεις διοργάνωση».
07/09/2018 • 13:35
Αρεολά
  • shares
Για τον Ντιντιέ Ντεσάν «ήταν ένα ματς ανταγωνιστικό» και για τον Λεβ «ήταν μονόδρομος για τη Γερμανία να φωνάξει παρούσα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο». Για τον Πογκμπά «ήταν πολύ σκληρό να επιστρέφεις σε ματς μετά από τόσο δυνατή συγκίνηση και να αλλάζεις διοργάνωση».

Το 0-0 στο Μόναχο μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας για το νεοσύστατο Nations League ανέδειξε πρωταγωνιστές γνωστούς, τύπου Καντέ και άγνωστους, τύπου Αρεολά για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία, στο πρώτο ματς μετά την κατάκτηση του δεύτερου παγκόσμιου τίτλου.

Ο Πενό σχολίασε ότι «ο Αρεολά είναι ο διάδοχος του Λορίς στην εθνική», ο Ζιρές διαπίστωσε ότι η ομάδα «γύρισε σελίδα μετά το Μουντιάλ και ότι το 0-0 είναι ενθαρρυντικό για τη συνέχεια» και η εφημερίδα L’ Equipe έχει πρωτοσέλιδο τον Αρεολά λέγοντας «ευτυχώς ήταν εκεί».


Ενδιαφέροντα στατιστικά:

O Καντέ ακούμπησε τη μπάλα 85 φορές, τις περισσότερες από τους συμπαίκτες του, έδωσε τις περισσότερες μάχες στο κέντρο (13), τις περισσότερες πάσες (64), τα πιο πολλά τάκλιν (4).

19/21 πάσες του Εμπαπέ ήταν επιτυχημένες στην περιοχή των Γερμανών.

Ο Ματουιντί έχασε και τις 7 μάχες που διεκδίκησε στο κέντρο, ο Πογκμπά πήρε μόλις 4 στις 11

60,2% η κατοχή της μπάλας για την ομάδα του Λεβ

6 αποκρούσεις για τον Αρεολά, στην καλύτερη επίδοση τερματοφύλακα στην εθνική Γαλλίας τα 10 τελευταία χρόνια

12 ματς αήττητη η παγκόσμια πρωταθλήτρια, 9 νίκες και 3 ήττες, τελευταία ήττα με 2-1 από τη Σουηδία 9 Ιουνίου 2017 στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018

Μόλις 1 ήττα στα 20 τελευταία ματς για την ομάδα του Ντεσάν, 14 νίκες, 5 ισοπαλίες, από το Μάρτιο του 2018 και το 3-2 της Κολομβίας σε φιλικό

0 παθητικό μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία αναμετρήσεων των δυο ομάδων στη Γερμανία και μάλιστα από το 1937 και το 4-0 σε φιλικό

Η Γαλλία έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες στα πρώτα ματς μετά από Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημαΓράψτε το σχόλιο σας...
15/09/2019 • 09:03