Τεχνικός διευθυντής στη FIFA o Βενγκέρ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Times», ο άλλοτε προπονητής της Άρσεναλ αναλαμβάνει θέση τεχνικού διευθυντή στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.
12/09/2019 • 12:32
Αξιωματούχος στη FIFA o Αρσέν Βενγκέρ
  • shares
«Αυτό που θέλω είναι να μεταδώσω τις γνώσεις μου, όλα όσα έμαθα μέσα στο ποδόσφαιρο» δήλωνε την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο beIN Sports ο Αρσέν Βενγκέρ και από ότι φαίνεται θα έχει την ευκαιρία να το πράξει.

Ο Γάλλος προπονητής, ο οποίος στα τέλη Οκτωβρίου κλείνει τα 70, αναλαμβάνει θέση τεχνικού διευθυντή στη FIFA, σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Times». Βεβαίως το ερώτημα που προκύπτει είναι πόσο θα παραμείνει σε αυτή τη θέση καθώς στην ίδια συνέντευξη στο beIN Sports είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στους πάγκους. «Δεν μπορώ να συνηθίσω στην ιδέα πως δεν είμαι σε πάγκο. Θέλω να ξαναζήσω ακόμη μια φορά την ένταση που προσφέρει η προπονητική» είχε πει ο Αλσατός. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία