Γκιάν: “Τέλος για εμένα η εθνική”

Ο Ασαμόα Γκιάν ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εθνική Γκάνας, μετά την απόφαση του Κουέσι Άπια να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε άλλο ποδοσφαιριστή.
Θωμάς Ναλμπάντης
21/05/2019 • 13:12
O Ασαμόα Γκιάν
  • shares
Ο Ασαμόα Γκιάν ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εθνική Γκάνας, μετά την απόφαση του Κουέσι Άπια να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε άλλο ποδοσφαιριστή. Ο 33χρονος επιθετικός της Καϊσερίσπορ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με αυτή την εξέλιξη και τελικά αποφάσισε να μην πάρει μέρος στο επικείμενο Κόπα Άφρικα. Ο Γκιάν έχει 51 γκολ σε 106 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία έχει αγωνιστεί στα παγκόσμια κύπελλα του 2006, 2010 και 2014. 

Χαρακτηριστικά, ο Γκιάν δήλωσε: “Αν η απόφαση του προπονητή είναι αυτή, δεν θα αγωνιστώ στη διοργάνωση και θα σταματήσω οριστικά από την εθνική ομάδα”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών