Σταμ: “Θα πρέπει να κάνει αλλαγές ο Σόλσκιερ”

Ο Γιαπ Σταμ τόνισε πως ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα πρέπει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.
Θωμάς Ναλμπάντης
27/05/2019 • 12:16
Ο Γιαπ Σταμ
  • shares
Ο Γιαπ Σταμ τόνισε πως ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα πρέπει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Ο παλαίμαχος Ολλανδός παίκτης υπογράμμισε πως οι “κόκκινοι διάβολοι” χρειάζονται περισσότερη ποιότητα, ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή.

Αρχικά, ο Σταμ δήλωσε: “Νομίζω πως θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερη ποιότητα στην σε όλες τις θέσεις. Χρειάζεται μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική μεταξύ τους, να πιέσουν ο ένας τον άλλον για να μπορέσουν αποδώσουν το μέγιστο και να πετύχουν κάτι”.

Και συμπλήρωσε: “Ως προπονητής και ως ομάδα θα πρέπει να το κοιτάξεις αυτό. Μετά από τις τελευταίες σεζόν και όπως όλα πηγαίνουν, νομίζω πως θα πρέπει να επανεξεταστούν όλα στην ομάδα. Κοίτα τι έχουν κάνει οι παίκτες και τι έχουν καταφέρει. Ακόμη και οι παίκτες που έχουν 3 και 4 χρόνια συμβόλαιο θα πρέπει να κάνεις επιλογές προς αυτούς και τι θες να κάνεις μαζί τους”.

Τέλος, ο Σταμ υπογράμμισε: “Στο τέλος της ημέρας το πιο σημαντικό πράγμα είναι να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει για αυτό μερικές φορές θα πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις για να τα καταφέρεις”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.