Σόκαρε ο Λαγιούν: "Είχα καρκίνο"! (video)

Με μια συγκλονιστική εξομολόγηση, ο διεθνής Μεξικανός μπακ, Μιγκέλ Λαγιούν αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο και ότι βγήκε νικητής από αυτή τη "μάχη".
09/06/2019 • 14:34
Ο Μιγκέλ Λαγιούν
  • shares
Με μια συγκλονιστική εξομολόγηση, ο διεθνής Μεξικανός μπακ, Μιγκέλ Λαγιούν αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο και ότι βγήκε νικητής από αυτή τη "μάχη". Ο πρώην παίκτης της Πόρτο και της Σεβίλλης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media και τόνισε πως πλέον έχει θεραπευτεί. 

"Οι αμφιβολίες άρχισαν να υπάρχουν όταν φάνηκε πως δεν είναι κύστη, αλλά ένας όγκος. Όταν σου λένε τη λέξη όγκος και ότι μπορεί να είναι καρκίνος, τότε το αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά. Η θεραπεία ήταν για κακοήθη όγκο, μιλάγαμε πλέον για καρκίνο, και στο τέλος της διάγνωσης πάρθηκε η απόφαση να αφαιρεθεί αυτός ο όγκος και ευχαριστώ τον Θεό μπορώ να πω ότι είχα καρκίνο αλλά πλέον έχω θεραπευτεί. Χθες βγήκε η τελευταία εξέταση και έμαθα ότι ο καρκίνος έχει αφαιρεθεί στο 100%. Τώρα απλά θα το παρακολουθώ για να μην επιστρέψει", είπε ο Λαγιούν για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και τη μεγάλη του νίκη. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη