Ο Ολυμπιακός "γεμίζει" τον Βαλβέρδε

0
Νίκος Γαβαλάς
28/03/2012 • 14:24
Ο Ολυμπιακός "γεμίζει" τον Βαλβέρδε
  • shares

Τούτο, μας το ξεκαθάρισε ο ίδιος ο προπονητής των «Πειραιωτών», στη συνέντευξη που μας παραχώρησε στη nova τις παραμονές του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο πρώτος άνθρωπος που θα μάθει την απόφασή του θα είναι ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης με τον οποίο, ούτως ή άλλως, έχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας.

Επιπλέον, είχαμε την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε αν τον επηρεάζει ως άνθρωπο η βία στα ελληνικά γήπεδα και ιδιαίτερα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Απ' την απάντησή του καταλάβαμε πως άλλα θέματα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην οριστική απόφασή του, αναφορικά με την παραμονή του στους «ερυθρόλευκους».

Υπενθυμίζουμε τι μας είπε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα, η βία είναι κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν μας. Όμως, σίγουρα δε θα είναι ο μοναδικός παράγοντας που θα επηρεάσει την απόφασή μου. Αναφορικά με την απόφασή μου, είναι κάτι που το συζητάω με τον πρόεδρο. Έχουμε πει πώς μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις μας, αναλόγως με το αν έχουμε εκπληρώσει ή όχι τους στόχους μας, τότε θα μιλήσουμε για την απόφασή μου σχετικά με τη συνέχεια στον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που θα το συζητήσω με τον πρόεδρο όταν έρθει η ώρα».

Η προσωπική μας άποψη είναι πως οι «Πειραιώτες» μπορούν να ικανοποιήσουν, να «γεμίσουν» αν προτιμάτε και τον πλέον απαιτητικό προπονητή. Αναμφίβολα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας φιλόδοξος άνθρωπος που με την εργατικότητά του δημιουργεί ισχυρά θεμέλια σε κάθε ποδοσφαιρικό οικοδόμημα το οποίο αναλαμβάνει. Επομένως, θα είναι μέγα κέρδος για τον Ολυμπιακό αν παραμείνει και του χρόνου στην Ελλάδα. Αν όχι, η λογική λέει πως θα πρέπει με κάποιον τρόπο να βρεθεί ένας άνθρωπος ο οποίος θα μπορεί να δουλέψει πάνω στο ισπανικό μοντέλο που έφερε στο Λιμάνι ο νυν τεχνικός των "Πειραιωτών".

Γράψτε το σχόλιο σας...