Θεμέλιο πρόκρισης

0
Νίκος Γαβαλάς
21/03/2012 • 22:28
Θεμέλιο πρόκρισης
  • shares

Χάρη στην εξαιρετική και μεθοδευμένη δουλειά του, ο Ισπανός τεχνικός κρατάει σε εγρήγορση το σύνολο των ποδοσφαιριστές του. ʼλλωστε, στην αρχή του μήνα τους είχε ξεκαθαρίσει πως θα τους χρειαστεί όλους προκειμένου να βγάλει η ομάδα του Πειραιά με επιτυχία το υπερφορτωμένο πρόγραμμά της. Αν δεν υπήρχε το μπλακ άουτ του τελευταίου δεκαλέπτου της ρεβάνς με την Μέταλιστ, τότε θα κάναμε λόγο για απόλυτη επιτυχία του Ολυμπιακού σε όποιο μέτωπο και αν δοκιμάστηκε.

Στο κύπελλο που ήταν και η τελευταία (χρονικά) διοργάνωση στην οποία μετείχε, έβαλε θεμέλιο πρόκρισης στον τελικό. Μπορεί τα μην πέτυχε μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη, όμως το 1-0 του δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης. Κάτι το οποίο είναι εξόχως σημαντικό, αν αναλογιστούμε πως ο βασικός στόχος των πρωταθλητών ήταν (είναι και θα είναι) η κατάκτηση του νταμπλ.


Στον πρώτο ημιτελικό με τον ΟΦΗ, οι «Πειραιώτες» πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, παίζοντας τους «Κρητικούς» στο μισό γήπεδο. Ούτως ή άλλως οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου είχαν ως μοναδικό μέλημά τους να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Οι ευκαιρίες στην εστία του Σαχσανίδη ήταν πολλές και σημαντικές. Με βάση το τελικό αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να αισθάνονται καλά, διότι θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν δεχθεί και άλλα γκολ και να είχε μεταλλαχθεί έτσι σε τυπική διαδικασία η ρεβάνς του «Γεντί Κουλέ».

Γράψτε το σχόλιο σας...