Επιτυχημένο rotation

0
Νίκος Γαβαλάς
11/12/2011 • 23:28
Επιτυχημένο rotation
  • shares

Παρά το γεγονός πως δεν ήταν ευνοϊκές οι προϋποθέσεις, οι πρωταθλητές Ελλάδας κατόρθωσαν με μία πειστική εμφάνιση να πάρουν το τρίποντο, έχοντας απέναντί τους μία ομάδα η οποία δίνει αγώνα «ζωής» για την παραμονή της στην κατηγορία. ʼρα, εκτός από το βαθμολογικό όφελος, ο Ερνεστο Βαλβέρδε είδε με ικανοποίηση πως το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει βάθος. Επομένως, μπορεί να κάνει εκτεταμένο rotation, όταν η ομάδα του Πειραιά επιστρέψει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, προκειμένου να εμφανίζεται με πολλές δυνάμεις στον πολυμέτωπο αγώνα της.


Ποιος μπορεί να διαφωνήσει πως οι Φετφταζίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης είναι ποδοσφαιριστές στους οποίους μπορεί να στηριχθεί Βαλβέρδε για να δίνουν ανάσες στους θεωρητικώς μιλώντας βασικούς των «Πειραιωτών»; Για να μην πούμε για τον Μάρκο Πάντελιτς… Τα τέσσερα γκολ στην εστία της Κέρκυρας αποτελούν την καλύτερη απόδειξη πως ο Σέρβος αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Δίχως άλλο, το υποχρεωτικό, λόγω των απουσιών, rotation που εφήρμοσε ο Βαλβέρδε στο Ιόνιο, ήταν απολύτως επιτυχημένο.


Για «φινάλε» αφήνουμε τον Μπάλας Μέγερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός. Έχουμε την άποψη πως αξίζει ο Ολυμπιακός να επενδύσει πάνω του για τη θέση του πρώτου γκολκίπερ της ομάδας.
 

 

Γράψτε το σχόλιο σας...