Το τίμημα της Ευρώπης

0
Νίκος Γαβαλάς
27/11/2011 • 23:39
Το τίμημα της Ευρώπης
  • shares

 Η ήττα απ’ τον Αστέρα είναι το τίμημα της Ευρώπης.
Κακά τα ψέματα, είναι δύσκολο να παίζεις στο «κόκκινο» κάθε τρεις – τέσσερις ημέρες. Μάλιστα, τα εμπόδια αυξάνονται όταν απουσιάζουν βασικά «γρανάζια μίας μηχανής». Δεν είναι και λίγο να βρίσκονται εκτός αποστολής ο Ιμπαγάσα, ο Μακούν, ο Ορμπάιθ, ο Γέστε, αλλά και ο Φέισα. Ούτε θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός πως ο Ολοφ Μέλμπρεγκ έγινε αναγκαστική αλλαγή στα μισά του πρώτου μέρους, εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξί προσαγωγό.


Μπορεί να πείτε πως όλα τα παραπάνω είναι δικαιολογίες. Και πως μία ομάδα που παίζει κυρίαρχο ρόλο σ’ ένα πρωτάθλημα, δεν πρέπει να ψάχνει για δικαιολογίες. Ωστόσο, ουδείς είπε πως οι «ερυθρόλευκοι» αναζήτησαν άλλοθι μετά την ήττα τους στην Τρίπολη. Όλοι όσοι μίλησαν στην nova παραδέχθηκαν πως έκαναν μία κάκιστη εμφάνιση και δικαίως ηττήθηκαν.

Αλλά εμείς, δικαιούμαστε ή μάλλον είμαστε υποχρεωμένοι να ψάξουμε να βρούμε τις αιτίες του κακού, Και τις εντοπίζουμε στα συνεχόμενα ματς και στις πολλές απουσίες βασικών παικτών οι οποίοι αγωνίζονται στον άξονα  Ορθή ή λανθασμένη, αυτή είναι η προσωπική μας άποψη.


Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στους «Πειραιώτες»; Έχουμε την πεποίθηση πως η απώλεια των βαθμών στην Τρίπολη και η εικόνα του βαθμολογικού πίνακα, θα «ξυπνήσει» τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των παικτών του Βαλβέρδε. Και στη συνέχεια θα ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις του προγράμματος προκειμένου να μην χάσουν επαφή με την κορυφή. Σύμφωνοι, αυτή είναι μία εκτίμηση. Και μόνο στην πορεία μπορεί να φανεί αν έχουμε δίκαιο ή όχι.
 

Γράψτε το σχόλιο σας...