Πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για την ανάγκη του Ολυμπιακού να τρέξει τις μετεγγραφές εξελίξεις της νέας σεζόν, μετά την οριστικοποίηση της συμμετοχής του στα προκριματικά του Champions League.
0
Νίκος Γαβαλάς
16/04/2016 • 08:09
Ο Μάρκο Σίλβα
  • shares
Ο Μάρκο Σίλβα έχει το μυαλό του μονάχα στους πρωταθλητές Ελλάδας και στον τρόπο με τον οποίο θα βελτιώσει στη νέα σεζόν ακόμη περισσότερο το «οικοδόμημα» που δημιούργησε στην πρώτη του χρονιά στο Λιμάνι. Μας το ξεκαθάρισε την τελευταία συνάντηση που είχαμε μαζί του στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, πριν από το ματς με την Καλλονή.

Τώρα, ο αποκλεισμός της Ντόρτμουντ από τη συνεχεία του Europa League και η παρουσία των «ερυθρόλευκων» στα προκριματικά του Champions League, τον υποχρεώνει να «τρέξει» γρήγορα όλα τα θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Βεβαίως, αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν από την ολοκλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Είναι πια δεδομένο πως για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια η προετοιμασία θα αρχίσει τον Ιούνιο. Συγκεκριμένα η πρώτη συγκέντρωση αναμένεται να γίνει στις 20 Ιουνίου και τρεις ημέρες μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Στην παρούσα φάση, δεν έχει ξεκαθαρίσει ο τόπος διεξαγωγής του δεύτερου σταδίου. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα επιλεγεί ένα μέρος του εξωτερικού.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός θα προγραμματίσει να δώσει στο Ζέεφελντ, φιλικούς αγώνες με μικρομεσαίες ομάδες. Ο βαθμός δυσκολίας των φιλικών θα αυξηθεί στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Σίγουρα, αυτό δεν πρόκειται να διεξαχθεί στην Ολλανδία, μετά από σχετική απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού. Αλλά ούτε και στην πατρίδα του τεχνικού των «ερυθρόλευκων», την οποία είχαν επισκεφθεί δύο φορές επί των ημερών του Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Γράψτε το σχόλιο σας...