Βάζει υπογραφή στη "μαύρη" λίστα

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog από την Τουρκία για το φιλικό του Ολυμπιακού με την Αντάλιασπορ και τους παίκτες που θα «κόψει» από το ρόστερ ο Μάρκο Σίλβα.
0
Νίκος Γαβαλάς
24/07/2015 • 08:34
Βάζει υπογραφή στη "μαύρη" λίστα
  • shares
Τα πράγματα είναι απλά. Ο Μάρκο Σίλβα χρησιμοποίησε τις προπονήσεις και τα φιλικά σε Αυστρία και Τουρκία, προκειμένου να μάθει καλά τα "υλικά" του και να ανακαλύψει τις αδυναμίες του ρόστερ. Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Αντάλιασπορ, είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στη «μαύρη» λίστα, προκειμένου να περάσει στο επόμενο κεφάλαιο της προετοιμασίας.

Έχοντας έως τώρα κοντά 35 παίκτες, συν τις μεταγραφές που βρίσκονται στο «τυπογραφείο», είναι βέβαιο πως δεν μπορεί να δουλέψει. Και έτσι είναι υποχρεωμένος να «κόψει» αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που είχε μαζί του σε Αυστρία και Τουρκία, αφού από τη Δευτέρα, θα αρχίσει να δουλεύει στην Ολλανδία σε νέες βάσεις. Διότι λογικά θα διαμορφώνεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό το ρόστερ της νέας σεζόν, ανακοινώνοντας τη «μαύρη» λίστα και κάνοντας παράλληλα η διοίκηση τις καθοριστικές κινήσεις στην αγορά του εξωτερικού.

Μέσα από αυτό το πρίσμα είδαμε κι εμείς όλα τα φιλικά σε Ζέεφελντ και Αφιόν Καραχισάρ. Ανάμεσα σε άλλα, ήταν και οι ευκαιρίες των αβέβαιων. Κάποιοι τις αξιοποίησαν. Κάποιοι όχι. Ενδεχομένως ορισμένοι να αισθάνονται ένα αίσθημα αδικίας. Αλλά έτσι το ποδόσφαιρο. Έτσι είναι η ζωή. Σκληρή. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Μάρκο Σίλβα αποφασίζει για τους «στρατιώτες» που θα έχει δίπλα στις μάχες τις νέας σεζόν. Μπορεί και να κάνει λάθη. Αλλά θα είναι χωρίς πρόθεση. Να ξέρετε, όμως, ότι η μεγάλη του επιθυμία είναι να πετύχει στον Ολυμπιακό. Και να είστε σίγουροι πως η διοίκηση της πειραϊκής εταιρίας θα σταθεί δίπλα του στο κτίσιμο του νέου «ερυθρόλευκου οικοδομήματος».
Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - Viktoria Plzen

Τρίτη 30 Ιουλίου, 21:30

Live