Τελικά είναι καλός παίκτης ο Τσόρι;

0
Νίκος Γαβαλάς
05/01/2014 • 11:54
Τελικά είναι καλός παίκτης ο Τσόρι;
  • shares
 
                    Για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη, στην αρχή της περιόδου αμφισβητήθηκε η επιλογή του Τσόρι Ντομίνγκεζ. Βλέπετε, αυτός ο προικισμένος ποδοσφαιριστής όφειλε απ' την πρώτη ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα να εγκλιματιστεί (ακόμη και απ' το αεροδρόμιο των Σπάτων) και να εντυπωσιάζει απ' τις προπονήσεις. Η αλήθεια είναι πως στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ιδιαίτερα στις προπονήσεις που έγιναν επί γερμανικού εδάφους όπου δόθηκε έμφαση στο κομμάτι της τακτικής, ο Τσόρι ήταν πραγματικά ξεχωριστός. Δεν είχαμε δε διστάσει τότε να υποστηρίξουμε στις ανταποκρίσεις μας απ' το Μπαντ Σένμπορν για το novasports.gr, πως έχει όλες τις δυνατότητες για να εξελιχθεί σε νέο ηγέτη των «ερυθρόλευκων».
          Αλλά κάθε αρχή κρύβει τις δυσκολίες της. Ακόμη και έμπειροι ποδοσφαιριστές όπως ο Τσόρι, χρειάζονται το χρόνο τους ώστε να πάρουν μπρος. Μόλις, όμως, βρουν το ρυθμό τους είναι πραγματικά απολαυστικοί. Είναι κοινώς αποδεκτό πως στους δύο τελευταίους μήνες της περασμένης χρονιάς, η απόδοσή του κινήθηκε σε υψηλότατα επίπεδα. Και στην πρεμιέρα του 2014, στην αναμέτρηση με την Καλλονή δηλαδή, συνέχισε από εκεί όπου σταμάτησε πέρυσι.
          Εδώ που τα λέμε, εδώ ακούστηκαν φωνές αμφισβήτησης ακόμη και για τον Χαβιέρ Σαβιόλα, ο Τσόρι θα γλίτωνε; Για να μην θυμηθούμε ξανά τι τράβηξε ο Μίτσελ μέχρι να ξεφύγει απ' τα ασταμάτητα βέλη αυστηρής και συνάμα άδικης κριτικής που του ασκήθηκε για καιρό στο πρώτο μισό της περιόδου. Τι λέτε; Τελικά θα πρέπει να είναι καλός παίκτης αυτός ο Τσόρι Ντομίνκεζ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...