Ο Νικοπολίδης ξέρει από «ηλεκτρικές καρέκλες»

0
Νίκος Γαβαλάς
21/01/2013 • 07:53
Ο Νικοπολίδης ξέρει από «ηλεκτρικές καρέκλες»
  • shares

Ο Νικοπολίδης κατόρθωσε να στεριώσει κάτω απ’ την εστία του Ολυμπιακού επί σειρά ετών. Να προσφέρει υπέρ-πολύτιμες λύσεις και συνάμα ηρεμία χάρη στην προσωπικότητά του, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Να γίνει απ’ τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές των «Πειραιωτών». Και σίγουρα, να μείνει στην ιστορία ως ένας εκ των κορυφαίων γκολκίπερ όλων των εποχών του Ολυμπιακού και κατ’ επέκταση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σίγουρα, βάσει των τίτλων που έχει κατακτήσει, είναι ο πιο πετυχημένος Έλληνας τερματοφύλακας.

Η προσωπική μας άποψη είναι πως ο Νικοπολίδης ξέρει από «ηλεκτρικές καρέκλες». Και όπως πέτυχε κάτω απ’ τα γκολπόστ, έτσι μπορεί ν’ ανταποκριθεί με επιτυχία στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις του προπονητή των νταμπλούχων; Βεβαίως, η διοίκησή τους βρίσκεται σε αναζήτηση του διαδόχου του Ζαρντίμ στην ισπανική αγορά. Ωστόσο, αν «ναυαγήσει» η αναζήτηση τεχνικού στην Ιβηρική χερσόνησο, η λύση του Αντώνη Νικοπολίδη ίσως ν’ αποδειχθεί τελικώς η καλύτερη δυνατή.

Ξέρει τον Ολυμπιακό όσο λίγοι, ενώ παράλληλα διαθέτει το ειδικό βάρος για να «κρατήσει» τα αποδυτήρια. Ο ίδιος θα συνεχίσει να προσφέρει στους «ερυθρόλευκους», ακόμη και αν βρεθεί νέος προπονητής στην Ισπανία. Ο Νικοπολίδης είναι κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Και έχουμε τη βεβαιότητα πως είτε τώρα, είτε στο μέλλον, απ’ τη θέση του πρώτου προπονητή θα γευθεί νέες επιτυχίες με τους «Πειραιώτες».

Γράψτε το σχόλιο σας...