Στην ώρα τους

0
Νίκος Γαβαλάς
26/06/2012 • 16:25
Στην ώρα τους
  • shares

Ασφαλώς και είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα η παρακολούθηση μίας ομάδας μέσα απ' τη τηλεόραση σε σχέση με όσα μπορεί να καταγράψει ένας προπονητής βλέποντας από απόσταση αναπνοής κάθε έναν ποδοσφαιριστή.

Τι θέλουμε να πούμε; Έχουμε την αίσθηση, αν όχι τη βεβαιότητα πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα επιχειρήσει να διαμορφώσει την καλύτερη δυνατή άποψη για τους ποδοσφαιριστές του μέσα απ' τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού.

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους επί αυστριακού εδάφους (6-18 Ιουλίου) και εν συνεχεία θα μεταφερθούν στην Πορτογαλία (23-28 Ιουλίου) όπου κατά σειρά θ' αντιμετωπίσουν τις Μπελενένσες, Πόρτο και Νιούκασλ. Παρεμπιπτόντως και επί αυστριακού εδάφους θα δώσουν ένα φιλικό ματς, πιθανότατα με την Αλάνια στα μέσα Ιουλίου. Αγώνες τους οποίους θα μεταδώσει αποκλειστικά η NOVA.

Η ουσία είναι πως στο διάστημα αυτό το πορτογαλικό μικροσκόπιο θα "πιάσει φωτιά", ώστε να σχηματίσει ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού την καλύτερη εικόνα για κάθε έναν ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Και αν απαιτηθούν προσθαφαιρέσεις, αυτές λογικά θα γίνουν στα τέλη του επόμενου μήνα ή στις αρχές του Αυγούστου.

Ασφαλώς και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το δυναμικό των «ερυθρόλευκων» υπάρχουν κενά τα οποία θα επιχειρήσουν, διοίκηση και προπονητής, να τα καλύψουν με την απόκτηση παικτών κυρίως απ' την αγορά του εξωτερικού. Εμείς, κάνουμε όλη αυτή την κουβέντα σε μία προσπάθεια να σας δώσουμε να καταλάβετε πως κανένας παίκτης δεν έχει προβάδισμα στον Ολυμπιακό της επόμενης περιόδου, αλλά και κανένας δεν είναι χαμένος από χέρι. Να τους δει πρώτα ο Ζαρντίμ και την κατάλληλη χρονική στιγμή θα μάθουμε την ετυμηγορία του. Χωρίς βιασύνη, όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας...