Πλησιάζει τις δύο δεκαετίες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Πρώτη του αποστολή ήταν στις αρχές τις δεκαετίας του '90, στη ρεβάνς με την Τσερνομόρετς στην Οδησσό. Έκτοτε, γύρισε την Ελλάδα απ' άκρη σε...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31/07/2011 • 17:42

Ισπανικό μοντέλο

Όποιος επιχειρήσει να βγάλει συμπεράσματα για τον νέο Ολυμπιακό λαμβάνοντας υπόψη του τα αποτελέσματα των πέντε φιλικών αγώνων σε Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία και Ολλανδία κόντρα σε Πολόνια Βαρσοβίας, Ζούλτε Βάρεγκεμ, Βέρντερ Βρέμης, Μπρέντα και Χερενφέιν, έχουμε τη βεβαιότητα πως θα σφάλει.

27/07/2011 • 02:22

Με φιλοσοφία Βαλβέρδε

Καμία φορά και ο ʼγιος φοβέρα θέλει. Η μη ικανοποιητική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στον αγώνα με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, ανάγκασαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να κάνει έκτακτο φροντιστήριο στους ποδοσφαιριστές του τη Δευτέρα και την Τρίτη το πρωί.

25/07/2011 • 03:18

Η χρησιμότητα των φιλικών

Αρκετές ημέρες πριν ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε ξεκαθαρίσει πως οι τέσσερις φιλικοί αγώνες του τελευταίου δεκαήμερου του Ιουλίου θα έχουν μεγάλη σημασία για τη συνεχεία. Κατ’ αρχήν, απ’ τις αναμετρήσεις με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, τη Βέρντερ Βρέμης, τη Μπρέντα και τη Χέρενφεϊν (ίσως και απ’ το φιλικό της 4ης Αυγούστου με τη Γουέστ Μπρόμιτς στο γήπεδο Καραϊσκάκη) θ’ αποφασίσει αν θα χρειαστεί επιπλέον ενίσχυση η ομάδα του Πειραιά.

20/07/2011 • 04:00

Ο σχεδιασμός του Βαλβέρδε

Ολοκληρώθηκε το δυσκολότερο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Αυτές οι διπλές καθημερινές προπονήσεις με πολύ ένταση αλλά και ποικιλία ασκήσεων, ανήκουν στο παρελθόν. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκονται απ’ την Τετάρτη το βράδυ στην Ελλάδα για να «γεμίσουν τις μπαταρίες» τους. Και το Σάββατο, θα «μετακομίσουν» στην Ολλανδία για μία σειρά φιλικών αγώνων έως το τέλος του μηνός.

05/07/2011 • 17:00

Η σωστή συνταγή...

Με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο του, τον Ερνέστο Βαλβέρδε και επτά προσθήκες σ' έναν υψηλού επιπέδου κορμό (τους Κοστάντζο, Δασκαλάκη, Φέισα, Κατάι, Γκρμπιτς, Μαρκάνο και Χαβίτο), ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά.

01/07/2011 • 00:10

Το «ερυθρόλευκο μωσαϊκό» συμπληρώνεται

Λίγο πριν ο Ολυμπιακός μπει στην αφετηρία της καλοκαιρινής προετοιμασίας, η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει πράξη τις προγραμματικές της δηλώσεις. Υπενθυμίζουμε πως εδώ και ένα μήνα, η ηγεσία των «ερυθρόλευκων» είχε δεσμευθεί πως στην Αυστρία θα βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία των μεταγραφικών αποκτημάτων.

CLEAR FILTERS