Πλησιάζει τις δύο δεκαετίες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Πρώτη του αποστολή ήταν στις αρχές τις δεκαετίας του '90, στη ρεβάνς με την Τσερνομόρετς στην Οδησσό. Έκτοτε, γύρισε την Ελλάδα απ' άκρη σε...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
30/05/2014 • 20:03

Τηλεθεατές ο Αβραάμ και ο Σιόβας

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε το ταξίδι στο όνειρο. Πρώτος σταθμός η Πορτογαλία και επόμενος οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για φιλικά ματς, πριν καταλήξει στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

26/05/2014 • 11:55

Champions League ή Europa League ο Ολυμπιακός;

Η αυλαία έπεσε στη «Γηραιά Ήπειρο». Και τώρα ανοίγει ξανά η κουβέντα αναφορικά με τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός για διάκριση στο Champions League. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που στέκονται στο γκρουπ δυναμικότητας των «ερυθρόλευκων», θεωρώντας πως μπορεί να επηρεάσει την ευρωπαϊκή τους πορεία.

22/05/2014 • 18:03

Κτίζοντας όνομα στον Ολυμπιακό

Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που οι ελληνικές ομάδες ξόδευαν τον "ουρανό με τα άστρα" προκειμένου να φέρουν στην Ελλάδα είτε μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, είτε παίκτες με βαριά κληρονομιά... προκειμένου να πέσουν τα «τείχη» του αεροδρομίου. Τα τελευταία χρόνια άλλαξαν οι προτεραιότητες των ομάδων λόγω της οικονομικής κρίσης.

19/05/2014 • 18:24

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Στόχοι από το ψηλότερο ράφι (το πάνω ράφι, που έλεγε κάποτε και ο Σόλιντ) διαρρέουν το τελευταίο δεκαήμερο. Εμείς μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα πως βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι κινήσεις των υπευθύνων του Ολυμπιακού τόσο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στο εξωτερικό για την αναζήτηση εκείνων των παικτών, οι οποίοι θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα του Πειραιά στη νέα σεζόν.

15/05/2014 • 17:26

Ο Σιόβας και η προεπιλογή

Ο Σιόβας πλήρωσε την αγωνιστική απραξία του, με αποτέλεσμα το όνομά του να μην βρίσκεται ούτε στην προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος στο δρόμο προς τη Βραζιλίας.

12/05/2014 • 12:53

Ο ρόλος του Σαβιόλα

Δικαιολογημένα ο Ολυμπιακός ψάχνει επιθετικούς στην αγορά του εξωτερικού. Έχει μεγάλη ανάγκη για νέο "αίμα" στην επίθεση. Όμως, αυτή η διαδικασία έχει ανοίξει μία συζήτηση τελευταίως, αναφορικά με την παρουσία του Χαβιέρ Σαβιόλα στην πρώτη του χρονιά στους «Πειραιώτες». Δίχως αμφιβολία, πρόκειται για ένα ακόμη «βαρύ» όνομα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που φόρεσε την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Και για να κρίνουμε την προσφορά του, θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

08/05/2014 • 16:16

Το ευέλικτο ρόστερ του Ολυμπιακού

Ο Μίτσελ ουδέποτε έκρυψε την επιθυμία του για τη διαμόρφωση ενός ευέλικτου ρόστερ 22 έως 23 ποδοσφαιριστών προκειμένου να μπορέσει να αξιοποιήσει κάποια απ' τα «παιδιά» των Ακαδημιών.

06/05/2014 • 08:08

Επενδύσεις στην επίθεση του Ολυμπιακού

Αδυναμίες που εστιάζονται κυρίως στη γραμμή κρούσης, εντοπίζουμε στο ρόστερ με το οποίο ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι κοινώς αποδεκτό πως μετά την πώληση του Κώστα Μήτρογλου και το σοβαρό περιστατικό με την υγεία του Μάικλ Ολαϊτάν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οι «ερυθρόλευκοι» εμφάνισαν προβλήματα στην αξιοποίηση των ευκαιριών τους.

01/05/2014 • 12:29

Η νέα υποχρέωση του Μίτσελ

Χωρίς να ζητήσει πίστωση χρόνου, ο Μίτσελ κατάφερε στην τελευταία σεζόν να δημιουργήσει ένα ισχυρό «οικοδόμημα» με πολλά νέα «υλικά».

CLEAR FILTERS