26/09/2011 • 20:10

Συγκρατημένη αισιοδοξία...

Είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύονται οι κόποι κι οι προσπάθειες οποιουδήποτε με τα αποτελέσματα να είναι ορατά σε όλους. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 την ΑΕΚ δίχως να επιτρέψει αμφιβολίες για την ανωτερότητά του και τα κέρδη είναι πολλά. Πρώτα απ’ όλα σε βαθμολογικό επίπεδο, καθώς έχοντας συμμετάσχει και στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί ως τώρα, φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας κι αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στο Παγκρήτιο θα είχε και το απόλυτο.

23/09/2011 • 23:10

Οι … κριτές και οι … κρινόμενοι

Περίμενα την ολοκλήρωση των εξελίξεων γύρω από την υπόθεση των επενδυτών για να καταθέσω την – πάντα – ταπεινή μου άποψη. Το σίριαλ της εμπλοκής του Βασίλη Φλωρίδη στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα γεγονότα, έλαβε άδοξο τέλος. Και τώρα τί; Ποιά είναι η αμέσως επόμενη προτεραιότητα; Να οριστούν οι κατήγοροι κι οι κατηγορούμενοι; Ν’ αναδειχτούν οι κριτές κι οι κρινόμενοι; Αλήθεια; Μήπως βασικότατη προτεραιότητα, υπεράνω όλων θα ‘πρεπε να είναι η διαφύλαξη της ομάδας και της ηρεμίας του αγωνιστικού τμήματος; Μήπως δεν ακολουθούν τρεις αγώνες «φωτιά» (ΑΕΚ εντός, Καζάν εκτός και Ολυμπιακό εκτός) οι οποίοι μπορούν και να καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό την πορεία του «Δικεφάλου» στις βασικές διοργανώσεις της σεζόν, εντός κι εκτός συνόρων;

20/09/2011 • 15:15

Παράξενη γιορτή

Σε μια εποχή που η ηρεμία μοιάζει ως το πολυτιμότερο αγαθό, σχεδόν ιδεατό έχει καταντήσει λόγω όλων αυτών που ζούμε τον τελευταίο καιρό, κάποιοι έχουν βαλθεί να μας την καταστήσουν ... απαγορευτική. Να μας βάλουν να μαλώνουμε μεταξύ μας και να μη χαλαρώνουν, όσοι φύσει και θέσει μπορούν, με το ποδόσφαιρο.

12/09/2011 • 17:15

Οδυνηρή ήττα αλλά όχι αξεπέραστη

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη του ήττα στη σεζόν. Κάποτε θα ερχόταν κι αυτή. Πίκρανε, όπως συμβαίνει με κάθε αρνητικό αποτέλεσμα, ίσως και λίγο περισσότερο, με τον τρόπο που ήρθε. Δυο γκολ σε διάστημα σχεδόν τριών λεπτών, όταν σε όλους τους αγώνες που έχουν προηγηθεί έχεις δεχτείς μόλις ένα τέρμα. Κι ενώ ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε με γκολ, αν και με παίκτη λιγότερο.

07/09/2011 • 04:00

Στάση αναμονής

Βαδίζοντας προς την ολοκλήρωση του πρώτου 10ήμερου του Σεπτεμβρίου το κλίμα είναι γενικώς και ειδικώς ... περίεργο. Γενικώς στις ζωές όλων και ειδικώς στον ΠΑΟΚ. Το σίριαλ της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου κι ακόμη βρίσκεται σ' εξέλιξη.

CLEAR FILTERS