Τσεκάρισμα ναι, συμφωνίες όχι

O Γιωργος Βασιλείου γράφει για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν στον Πανιώνιο, την επιστροφή του Ανιγκό, αλλά και τα ονόματα που ακούγονται καθημερινά και αφορούν στο "κυανέρυθρο" ρόστερ.
0
Γιώργος Βασιλείου
22/05/2018 • 16:52
Τσεκάρισμα ναι, συμφωνίες όχι
  • shares
Την επιστροφή του Ζοσέ Ανιγκό από το Μαρόκο περιμένουν στον Πανιώνιο προκειμένου να μπει σε στέρεα βάση ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Ο Νίκος Ζαμάνης και το τμήμα σκάουτινγκ των “κυανέρυθρων” έχουν εντοπίσει αρκετές αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι εφόσον καλύπτουν και τα “θέλω” του Γάλλου προπονητή θα αποκτηθούν από την ομάδα της Νέας Σμύρνης. 

Δεν αποτελεί άλλωστε μυστικό ότι ο Πανιώνιος χρειάζεται αρκετούς ποδοσφαιριστές για να κλείσει το ρόστερ του. Υπάρχει ανάγκη για παίκτες σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Τερματοφύλακας, αμυντικοί, μέσοι και επιθετικοί. 

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο και το μόνο που ακούγεται καθημερινά είναι ονόματα, ονόματα και ονόματα. Τίποτα παραπάνω. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου γνωρίζει καλά πως πρέπει να είναι προσεκτικός σε κάθε του επιλογή. Και στο οικονομικό κομμάτι και στο αγωνιστικό. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, ειδικά όταν μιλάμε ότι η ομάδα θα χτιστεί από την αρχή, οπότε οι βάσεις θα πρέπει να είναι γερές, κάτι που θα σημαίνει πως θα χρειάζεται και λιγότερος χρόνος για να βρεθεί η χημεία. 

Για την ώρα το μόνο σίγουρο είναι πως η προετοιμασία για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου και οι πρώτες ημέρες των προπονήσεων θα γίνουν στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, αν και στις σκέψεις των ανθρώπων του Ιστορικού υπάρχει και το σενάριο του εξωτερικού, αρκεί να βρεθεί προορισμός που να μπορεί ο Πανιώνιος να δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια.
Γράψτε το σχόλιο σας...