Καθάρισε η Nouvelle Vague!

0
Αποστόλης Λάμπος
04/06/2011 • 23:56
Καθάρισε η Nouvelle Vague!
  • shares

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια ονειρεμένη χρονιά η οποία είναι απλά η απαρχή μιας μεγάλης καριέρας. Μιας καριέρας που σίγουρα θα περιλαμβάνει μέσα πολύ από εθνική Ελλάδος. Ο Σάντος όλη την εβδομάδα έτριβε τα μάτια του με τον νεαρό άσο της Σάλκε και πλέον βλέπει στο πρόσωπο του άλλον έναν εξαιρετικό αμυντικό (που παίζει άνετα και αμυντικό χαφ).

Ο Γιάννης Φετφατζίδης δύσκολα βρίσκει χώρο στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού αλλά στην εθνική Ελλάδος δείχνει να κερδίζει θέση με το σπαθί του. ʼνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τη Μάλτα και πέτυχε το 3-1 σε ένα χρονικό σημείο που (ω του θαύματος!) αντιμετωπίζαμε προβλήματα από τη Μάλτα που σκόραρε για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους. Αυτός ήταν ο MVP της αναμέτρησης.

Ο Σωτήρης Νίνης ίσως έκανε την πιο γεμάτη φετινή του εμφάνιση. Είχε ρυθμό, έτρεξε, δημιούργησε και οργάνωσε μαεστρικά το παιχνίδι της εθνικής μας. Αυτόν τον Σωτήρη Νίνη χρειάζεται η εθνική μας για τη δύσκολη συνέχεια.

Πολλοί θα σκεφτείτε ότι το τεστ δεν είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ωστόσο ακόμα και από αυτά τα παιχνίδια οι νεαροί ποδοσφαιριστές αποκτούν την απαραίτητη τριβή και εγκλιματίζονται πιο εύκολα στην εθνική ομάδα και τις απαιτήσεις της.

Η συνέχεια τον Σεπτέμβριο αναμένεται ιδιαίτερα καυτή, καθώς ακολουθούν τα εκτός έδρας ματς με το Ισραήλ (που κέρδισε στη Λετονία) και τη Λετονία. Εκεί σίγουρα θα χρειαστούν αρκετούς από τους απόντες που είχε ο Σάντος για το παιχνίδι με τη Μάλτα...

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/09/2019 • 07:11

Ματς με παραγωγικά μηνύματα σε Γκενκ, Λιντς, Λέστερ και Νιούπορτ

Η Τόττεναμ έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και θα τους χρειαστεί στο Λέστερ. Εξίσου θεαματικά αναμένονται τα παιχνίδια στο Λιντς, το Νιούπορτ και το Λίβινγκστον της Σκωτίας. Προβάδισμα νίκης με προϋπόθεση την ουσία για Μπαρτσαλόνα, Γκενκ και Άρνεμ