Έπαιξαν για τον επόμενό τους εργοδότη

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σαν κανονικός Παναθηναϊκός με την παρότρυνση του κόσμου, οι παίκτες έβγαλαν τα εξωαγωνιστικά από το μυαλό τους και απέδειξαν πως το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα επάγγελμα! Του Αποστόλη Λάμπου.
0
Αποστόλης Λάμπος
01/10/2017 • 08:40
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
  • shares
Κανείς δεν αμφισβητεί τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν τον Παναθηναϊκό οργανισμό. Κανείς δεν πρέπει να αψηφά τον ψυχολογικό παράγοντα όταν μιλάμε για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν μπορούν να μένουν αμέτοχοι σε όσα ακούν για την ομάδα στην οποία ασκούν το επάγγελμά τους.

Όλη την εβδομάδα που πέρασε, τα απόνερα της ήττας στο Αγρίνιο «χτυπούσαν» το ταλαιπωρημένο σώμα του τριφυλλιού ύστερα από την καταδικαστική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να αποχωρήσει από την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας ήταν και είναι μουδιασμένοι.

Ο μόνος τρόπος για να πάρουν άπαντες λίγη χαρά ήταν η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι νίκες όμως και οι καλές εμφανίσεις δεν θα κρατήσουν μόνο τον Παναθηναϊκό μακριά από τα αγωνιστικά σενάρια υποβιβασμού. Οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις θα κρατήσουν ζεστό τον κόσμο για να στηρίξει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Πολύ περισσότερο όμως οι παίκτες θα μπορούν να εξασφαλίσουν ένα καλό επαγγελματικό μέλλον. Τι θέλω να πω; Αν οι παίκτες επηρεαστούν στον μέγιστο βαθμό από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα  και η απόδοσή τους κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα τότε και οι ίδιοι θα ρίξουν τις προσωπικές τους μετοχές.

Δεδομένων των συνθηκών το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δώσουν τα πάντα, να συνεχίσουν να αγωνίζονται, να δείξουν ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα επάγγελμα. Αυτό θα τους ωφελήσει καθώς θα έχουν δώσει ένα σαφές δείγμα της δουλειάς τους τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο στον επόμενό τους εργοδότη.

Και για να μην παρεξηγηθώ. Ο επόμενός τους εργοδότης μπορεί να είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός. Το όποιο νέο καθεστώς ακολουθήσει την φυγή Αλαφούζου. Κι αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελαν όλοι στον πράσινο σύλλογο, τότε θα έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους και στον οποιοδήποτε επόμενο εργοδότη βρεθεί στο δρόμο τους ακόμα κι αν μιλάμε για μια άλλη ομάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.