Σοβαρός από την αρχή

0
Αποστόλης Λάμπος
23/07/2013 • 08:02
Σοβαρός από την αρχή
  • shares

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για την όποια εξαγωγή συμπερασμάτων. Ωστόσο αυτό που κρατούν οι Περιστεριώτες από το πρώτο τεστ με την Γουίγκαν είναι η διάθεση, η σοβαρότητα και η φιλοδοξία να παρουσιάσουν κάτι καλό. Κόντρα σε μία σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, ο Ατρόμητος κέρδισε τις εντυπώσεις και τον σεβασμό από τον αντίπαλό του, αλλά και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του Leigh Sports Village.

Όλα αυτά όμως ως εδώ. Η ομάδα ακόμα χτίζεται και ο Γιώργος Παράσχος γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ότι κανείς δεν πρέπει να μείνει στις εντυπώσεις. ʼλλωστε τα φιλικά αυτά δεν προσφέρουν τίποτε άλλο παρά μόνο δυνατές προπονήσεις στις οποίες κάθε παίκτης καλείται να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Και κόντρα στην Γουίγκαν η πλειοψηφία αυτών, το έκανε. Ζητούμενο πλέον είναι η διάρκεια.

Ο τεχνικός της ομάδας γνωρίζει πως έχει ένα πλούσιο υλικό στα χέρια του που θα τον πονοκεφαλιάζει ευχάριστα, αν κι εκείνος δεν κρύβει πως θα ήθελε να του επιτείνει τον πονοκέφαλο ένα «δωράκι» από τον Σπανό. Κι αν δοθεί η δυνατότητα για την απόκτηση του Τάτου, τότε δεν αποκλείεται να κλείσει το ρόστερ με τον βραχύσωμο άσο που αναδείχτηκε στο Περιστέρι.

Όπως και να’ χει, το δεύτερο φιλικό με την σαφώς χαμηλότερης δυναμικότητας Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την Παρασκευή, θα φανερώσει κι άλλες πτυχές της ομάδας, οι οποίες θα δώσουν περισσότερη τροφή για αναλύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία