28/09/2014 • 14:24

Εξεταστική στο Πανεπιστήμιο της Super League

Θα μπορούσε να έχει πάρει το πτυχίο του στην Δημόσια Διοίκηση του Παντείου Πανεπιστημίου και να κάνει το μεταπτυχιακό του. Θα μπορούσε να είναι ήδη ένας εξαίρετος επαγγελματίας-στέλεχος στον οικονομικό τομέα μιας ιδιωτικής εταιρίας ή του δημοσίου (που τόσο έχει ανάγκη τέτοια παιδιά).

23/09/2014 • 08:09

Στην αναζήτηση της χαμένης αυτοπεποίθησης

Η προσφορά του Γιώργου Παράσχου στον Ατρόμητο είναι δεδομένη. Όμως ο κύκλος του έμπειρου τεχνικού με την ομάδα με την οποία συνέδεσε μερικές από τις πιο επιτυχημένες σελίδες του βιβλίου της τεράστιας προπονητικής του καριέρας έφτασε στο τέλος του.

15/09/2014 • 08:32

Λείπει ένα "κλικ" από τον Ατρόμητο

Η αποστολή κόντρα στον Παναιτωλικό έμοιαζε δύσκολη εξαρχής. Ο Γιώργος Παράσχος είχε διαβάσει το ματς και είχε κάνει τα απαραίτητα "φροντιστήρια" στους παίκτες του. Όμως η θεωρία από την πράξη απέχει παρασάγγας.

08/09/2014 • 08:16

Έλειπε το "πνεύμα" του Κάρα

Ποτέ η Εθνική Ελλάδος δεν έχει παρουσιαστεί πανέτοιμη Σεπτέμβριο μήνα. Ειδικά αυτή η εκδοχή της, με νέο προπονητή, χωρίς κανένα φιλικό προετοιμασίας, με πολλούς παίκτες χωρίς ρυθμό και με αρκετούς χωρίς καν επίσημο ματς έμοιαζε ανέτοιμη από καιρό. Όπως ανέτοιμος έμοιαζε και ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος όμως έχει και την εμπειρία και το μυαλό για να βελτιώσει τα δικά του λάθη.

CLEAR FILTERS