27/09/2011 • 23:25

Το σχέδιο Πλατινί ευνοεί την Ελλάδα!

Το france football αποκαλύπτει το σχέδιο του Πλατινί για την προκριματική φάση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και το novasports.gr σας το φέρνει στο πιάτο! Ο Αποστόλης Λάμπος αναλύει γιατί θα είναι δύσκολο πλέον το να μην συμμετέχει η εθνική μας ομάδα στις τελικές φάσεις!

20/09/2011 • 19:26

Ο Ατρόμητος ανεβαίνει επίπεδο

Πριν ξεκινήσει το πρωταθλημα στον Ατρόμητο είχαν αντιληφθεί τις δυσκολίες που έκρυβε η αρχή του. Με κάποιους σύντομους υπολογισμούς οι πέντε βαθμοί μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα φάνταζαν άκρως ικανοποιητικοί. Αμ δε! Στο Περιστέρι "χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο" μιας και δεν μπορούν να πιστέψουν το γεγονός ότι έχουν μόλις πέντε βαθμούς αντί για εννέα.

19/09/2011 • 15:00

Ατρόμητοι Μπέμπηδες

Το όνειρο του Γιώργου Δώνη που συμβαδίζει απόλυτα με τις επιταγές της ΟΥΕΦΑ αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά στο Περιστέρι. Το novasports.gr αναλύει όσα έχει πετύχει ο Ατρόμητος από την τρίτη κιόλας αγωνιστική!

03/09/2011 • 15:00

Διπλό στη Ρίγα για την "Μπαλαδόφατσα"

Η Εθνική δε λέει να αγιάσει! Ο τραυματισμός του Νίνη επισκίασε την μεγάλη χαρά που έφερε το δικό του γκολ και ο Αποστόλης Λάμπος από το Τελ Αβίβ κάνει τον απολογισμό των ζημιών. Η ώρα έδειχνε περασμένα μεσάνυχτα και στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της εθνικής μας ομάδας κανείς δεν είχε όρεξη να γιορτάσει τη σπουδαία νίκη στο Τελ Αβίβ.

02/09/2011 • 12:23

Μάχη για μάγκες!

Η θερμοκρασία αγγίζει τους τριάντα βαθμούς και η υγρασία όντως είναι λίγο ενοχλητική. Όχι αφόρητη όμως. Όπως και να' χει πάντως, όταν παίζεις σε φουλ ένταση και με τα νεύρα στο κόκκινο, σίγουρα επηρρεάζει περισσότερο.

CLEAR FILTERS