12/06/2013 • 10:22

Ο Ατρόμητος καθιερώθηκε στις "συνειδήσεις"

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Σπανός αποφάσισε να παραμείνει οριστικά στο τιμόνι του Ατρόμητου, ήταν δεδομένο πως ο σύλλογος θα εξακολουθούσε να λειτουργεί εύρυθμα και χωρίς οικονομικά προβλήματα.

07/06/2013 • 08:56

No excuses!

Τα δύσκολα αρέσουν στη Εθνική μας ομάδα και το έχει αποδείξει αυτό πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Όποτε έπαιξε με την πλάτη στον τοίχο πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και μάλιστα κόντρα σε ομάδες φόβητρα. Κόντρα στην Λιθουανία γνωρίζουν άπαντες στο γαλανόλευκο στρατόπεδο ότι άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα συνιστά αποτυχία. Μια λέξη άγνωστη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για πάνω από μια δεκαετία.

01/06/2013 • 23:00

Μια χρονιά σε 90' (Την Κυριακή όλοι NOVA)

Ο Ατρόμητος βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του. Ο κόσμος έχει συσπειρωθεί και αναμένεται να δώσει σημαντική βοήθεια στους παίκτες του Γιώργου Παράσχου. Ο Γιώργος Σπανός αδημονεί να δει το δημιούργημά του να δικαιώνει τις προδοκίες του, όταν στην αρχή της χρονιάς μιλούσε ακόμα και για δεύτερη θέση. Το Περιστέρι θέλει να ανοίξει τα φτερά του για την πρώτη πτήση στο Champions League.

CLEAR FILTERS