Η νέα αποκάλυψη του Άγιαξ (video)

Πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 19 του χρόνια. Διανύει σεζόν αποκάλυψής του στο ευρύ κοινό, προκαλώντας αίσθηση και με υποσχέσεις για σπουδαία πράγματα στο μέλλον.
0
'Αγγελος Στυλιάδης
28/04/2019 • 21:18
O Γιούργκεν Εκέλεκαμπ
  • shares
Πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 19 του χρόνια. Διανύει σεζόν αποκάλυψής του στο ευρύ κοινό, προκαλώντας αίσθηση και με υποσχέσεις για σπουδαία πράγματα στο μέλλον.

Ο Γιούργκεν Εκέλενμπακ είναι μέλος των ακαδημιών του Άγιαξ και βασικό στέλεχος της δεύτερης ομάδας του Αίαντα με την οποία πέτυχε 4 γκολ σε 19 συμμετοχές φέτος.

Η αλματώδης πρόοδος που έχει παρουσιάσει στο παιχνίδι του σε μια ιδιαίτερα δύσκολη θέση, αυτή του κεντρικού μέσου, οδήγησε τον Τεν Χάαγκ να του δώσει ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός έχει 3 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα παίζοντας συνολικά για 90 λεπτά και παρουσιάζοντας ελάχιστα από τα εξαιρετικά στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν ποδοσφιαρικά.

Καλή τεχνική κατάρτιση, άριστη κίνηση στο χώρο χωρίς τη μπάλα, γρήγορες ιδέες στο παιχνίδι, απλότητα και ουσία, είναι στοιχεία που ορίζουν τον ποδοσφαιρικό του χαρακτήρα.

Με κοψιά… Λιτμάνεν και κίνηση ανάλογη, ασφαλώς και θα είναι δύσκολο να μοιάσει σε ένα από τα σπουδαιότερα χαφ που φόρεσαν αυτή τη φανέλα, σίγουρα όμως με δουλειά μπορεί να γράψει τη δική του σελίδα στην ποδοσφαιρική ιστορία μιας ομάδας που αν μη τι άλλο ξέρει να αξιοποιεί τα ταλέντα της ακαδημίας του.

Δείτε κάποια βασικά στοιχεία του πιτσιρικά που μάλλον θα μας απασχολήσει έντονα στο μέλλον.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών