Κωστής Μπότσαρης
13/01/2011 • 17:00

Ζητείται ψυχραιμία...

Ήταν αναμενόμενο πως το θέμα των επενδυτών θα διαδραμάτιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στο μήνα που διανύουμε, όμως κάποια πράγματα ως προς τη διαχείριση τους, είναι μάλλον απογοητευτικά.

Όλοι γνώριζαν ότι τα γούστα πληρώνονται!

Πολύ τους χάρηκα και τον Αδαμάντιο Πολέμη και τον Πέτρο Παππά στη διάρκεια της εβδομάδας. Και οι δύο είπαν τα πράγματα όσο πιο ξακάθαρα μπορούσαν για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και τώρα ο χρόνος θα δείξει αν υπάρχουν (και πόσοι) πιστοί για να προσέλθουν!

Νίκος Γαβαλάς
13/01/2011 • 00:01

Παντού ισχυρός

Η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού φιλοδοξεί να ισχυροποιήσει το όνομα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Είναι σαφές πως δεν στέκεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αναζητώντας ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά, αλλά και υψηλούς (και συνάμα εφικτούς) στόχους στο εξωτερικό.

  Ο διαχειριστικός έλεγχος των αποκαλύψεων

  Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα των ορκωτών λογιστών σχετικά με τον διαχειριστικό έλεγχο που διενήργησαν στην ΠΑΕ ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες.

   Η στάση του Χαβίτο...

   Θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στον Αρη είναι αναμφίβολα οι περιβόητες δηλώσεις του Φρανθίσκο Χαβίτο, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

    Γιώργος Λιώρης
    11/01/2011 • 17:00

    Ballon d' Or: Η μοναδικότητα του αουτσάιντερ

    Ο Λιονέλ Μέσι λοιπόν είναι ο νικητής της Χρυσής Μπάλας για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Ο έκτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που το καταφέρνει, μετά τους Κρόιφ, Κίγκαν, Ρουμενίγκε, Πλατινί, φαν Μπάστεν.

     CLEAR FILTERS