Υπάρχει και επόμενη μέρα

  Οι εξελίξεις στον Αρη είναι καταιγιστικές! Τις ώρες που πέρασαν εκτυλίχθηκαν στην ομάδα τα σοβαρότερα γεγονότα των τελευταίων δύο ετών με τα συναισθήματα να είναι έντονα.

   Κωστής Μπότσαρης
   18/01/2011 • 10:03

   Η σημασία ενός χαμόγελου...

   Οι τελευταίες ημέρες είναι γεμάτες από ενδιαφέρουσες και ουσιαστικότατες εξελίξεις για τον ΠΑΟΚ, εντός κι εκτός γραμμών γηπέδου. Από τις πρώτες ημέρες της περασμένης εβδομάδας, η δραστηριοποίηση σε μεταγραφικό επίπεδο πρόδιδε πως πλέον οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» είχαν λίγες έως μηδαμινές ελπίδες να προκύψει εξέλιξη από την πλευρά των ενδιαφερόμενων επενδυτών.

    Νίκος Τζουάννης
    18/01/2011 • 00:10

    Σε ανοδική πορεία...

    Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, σε κάθε ευκαιρία στέλνουν το δικό τους ξεκάθαρο μήνυμα… Φωνάζουν δυνατά πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο και το δείχνουν με …πράξεις εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου…

     Τα πρόσωπα και τα 23' του Ολυμπιακού Βόλου!

     Η 18η αγωνιστική, ανέδειξε -κυρίως- ΠΡΟΣΩΠΑ. Κι αυτά με τη σειρά τους επειδή ήταν κυρίως επιθετικογενείς παίκτες, ανέβασαν ψηλά το ... κοντέρ: 30 γκολ συγκομιδή και ρεκόρ σεζόν!

      Το καπάρο, οι λαμπάδες, ο καπετάνιος και οι παραδόσεις

      Γιώργος Γεωργιάδης και Τζαμέλ Αμπντούν. Οι κορυφαίοι wingers του πρωταθλήματος ανήκουν στον Πανσερραϊκό και στην Καβάλα κι επειδή υπάρχουν ακόμα 15 ημέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου όποια από τις μεγάλες ομάδες διαθέτει μπάτζετ καλό θα ήταν να κάνει γρήγορα την κίνησή της.

      Βασίλης Δούκας
      17/01/2011 • 02:25

      Πολυθεσίτες...

      Δεν είναι τυχαίο το γεονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του φίλαθλου κόσμου θεωρεί τον Ολυμπιακό αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

      Την κατάλληλη στιγμή η ΑΕΚ αρχίζει και πείθει

      Όταν κάτι συμβεί για πρώτη φορά, μπορείς να πεις ότι ...έτυχε. Όταν όμως επαναληφθεί μέσα σε λίγες ημέρες, τότε είναι κάτι ...διαφορετικό. Η ΑΕΚ μετά τις Σέρρες, πέρασε άνετα και από την Τρίπολη, δείχνοντας και πάλι ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, διαφορετικό απ’ αυτό που μας είχε συνηθίσει μέχρι και το ματς με την Κέρκυρα.

      CLEAR FILTERS