Η μάχη στις πλατείες και οι «οίκοι ενοχής»!

Η μάχη της πλατείας Συντάγματος που κερδίθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από τους «Αγανακτισμένους» πολίτες, όπως αποκαλούνται όσοι δίνουν καθημερινά το παρόν στο κέντρο της Αθήνας, ήταν το πλέον ενθαρρυντικό μήνυμα από το τελευταίο καυτό 24ωρο της πολιτικής σκηνής της χώρας.

  Νίκος Τζουάννης
  15/06/2011 • 01:28

  «Ανοικτές» υποθέσεις...

  Τρία παραμένουν τα «ανοικτά» μέτωπα για το Τριφύλλι και ένας δυνατός πονοκέφαλος συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό, αφού η κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο των Πρασίνων είναι... πολύπλοκη.

   Κωστής Μπότσαρης
   13/06/2011 • 17:34

   Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

   Την πρώτη – ουσιαστική – ευκαιρία για ορισμένες ανάσες παρέχει το τρέχων Σαββατοκύριακο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Η συμφωνία με τον πρώτο στόχο των προπονητών που είχαν προκριθεί ως τελικές επιλογές συνηγορεί προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς στο άμεσο μέλλον ο βαθμός δυσκολίας θα είναι... ανηφορικός.

    Λιτότητα, γιατί δεν γίνεται αλλιώς

    Μεταγραφές του τύπου... Μάριο Ρουί, είναι πασιφανές πως δεν ηχούν καλά στ΄ αυτιά των φιλάθλων του Αρη οι οποίοι είχαν συνηθίσει σε διαφορετικές κινήσεις τα τελευταία χρόνια. Μπορεί ο ποδοσφαιριστής αυτός να βγει πραγματικό «λαβράκι» και να θέλξει με την παρουσία του τους φίλους του συλλόγου. Το όνομά του όμως, δεν αποτελεί «κράχτη». Δεν στεκόμαστε στον συγκεκριμένο αθλητή, αλλά με αφορμή αυτόν επιχειρούμε μια προσέγγιση στο σκεπτικό των ανθρώπων της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

     Νίκος Γαβαλάς
     11/06/2011 • 13:10

     Οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού

     Ο Φράνκο Κοστάντζο ήταν η αρχή. Η απόκτηση του Αργεντινού γκολκίπερ έχει και σημειολογική αξία, καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αρχίζει να ενισχύει το ρόστερ της επόμενης περιόδου απ' την άμυνα προς την επίθεση. Η βάση βρίσκεται στην άμυνα και αυτήν επιχειρεί να τονώσει πρώτα η πειραϊκής εταιρία.

      Νίκος Τζουάννης
      11/06/2011 • 00:02

      Κόντρα στον χρόνο...

      Οι μέρες κυλούν γρήγορα, ενώ δεκάδες θέματα είναι ανοικτά και ζητούν λύση... Ο χρόνος δεν είναι... σύμμαχος για το Τριφύλλι, με τους διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να έχουν επιδοθεί σε... αγώνα δρόμου για να προλάβουν όλες τις εξελίξεις.

       Κωστής Μπότσαρης
       10/06/2011 • 00:08

       Σπάνια ευκαιρία

       Γενικότερα, στη ζωή του καθενός παρουσιάζονται τέσσερα ίσως και πέντε κρίσιμα σταυροδρόμια που σύμφωνα με τις επιλογές του παρουσιάζονται ικανές – σε μεγάλο βαθμό - να κρίνουν τη ζωή του. Κάποια από αυτά προκύπτουν τυχαία, κάποια άλλα κατακτώνται. Στη δεύτερη περίπτωση ανήκει το κατόρθωμα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ με την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

       CLEAR FILTERS