Ντέρμπι πολιτισμού και πίστης από τους πάγκους!

Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός που δίδαξαν με τις δηλώσεις τους στη Nova ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποτελούν την καλύτερη μαγιά ενόψει του μεγάλου Σαββατιάτικου ντέρμπι. Ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζουν ο ένας την δουλειά του άλλου και η τήρηση στο πλάνο που έχουν επιλέξει για τις ομάδες τους είναι πολύ πιθανό να μας επιτρέψουν να παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο καλά ντέρμπι των τελευταίων ετών.

  Στοίχημα Πρόμπιερζ

  Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως η σχέση Αρη - Πρόμπιερζ, αποτελεί ένα τεράστιο αμφίδρομο στοίχημα. Για τον Πολωνό τεχνικό δεν τίθεται θέμα περί αυτού. Αλλωστε, εμμέσως πλην σαφώς, το έχει πει και ο ίδιος, μιλώντας για συνθήκες οικονομικές κρίσης οι οποίες τον έφεραν στην Ελλάδα κ.ο.κ. Θα κάνει, λοιπόν, τα πάντα για να κερδίσει αυτό το στοίχημα και να κάνει άλμα προόδου σε μια προπονητική καριέρα που ούτως ή άλλως τώρα ξεκινά.

   Κωστής Μπότσαρης
   16/11/2011 • 19:19

   Αθώες απορίες

   Σκέφτηκα πάρα πολύ ορισμένα πράγματα που με προβληματίζουν από την αρχή της σεζόν. Σαφώς και λες πως πρέπει να περάσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να φτάσεις σε ασφαλή συμπεράσματα. Ωστόσο, όταν ο καιρός περνάει και τα ίδια φαινόμενα επαναλαμβάνονται και παγιώνονται τότε ο προβληματισμός επανέρχεται. Αλλωστε το μόνο που μπορεί να σου μετριάσει αυτού του είδους τις σκέψεις ή να σε αναγκάσει ν’ αναθεωρήσεις είναι τα αποτελέσματα.

    Ο Σάντος "εκλέκτορας" και για το ντέρμπι !

    Ο Φερνάντο Σάντος έχει μπει εδώ και χρόνια στο… πετσί του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και νοοτροπίες. Δεν ήταν λοιπόν, δυνατόν να πάει κόντρα στο αίσθημα Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών ενόψει του ντέρμπι των αιωνίων το Σάββατο, που θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Nova. Έτσι φρόντισε στο πρώτο και πολύ σημαντικό φιλικό με την Ρωσία την περασμένη Παρασκευή στο Καραϊσκάκη να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα που είχε στο μυαλό του για βασική στην τελική φάση του Euro 2012.

     Νίκος Γαβαλάς
     13/11/2011 • 13:52

     Η ψυχοσύνθεση του Ολυμπιακού

     Αν κοιτάξουμε τα ντέρμπι «αιωνίων» της τελευταίας δεκαπενταετίας, οπότε και ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από μία μακρά περίοδο «ξηρασίας», θα διαπιστώσουμε πως (σχεδόν) πάντα έπαιρνε τα αποτελέσματα που ήθελε όταν έπαιζε με την «πλάτη στον τοίχο». Φαίνεται πως το καθεστώς πίεσης ταιριάζει στην ψυχοσύνθεσή του και έτσι γίνεται αποτελεσματικός.

     Νίκος Τζουάννης
     11/11/2011 • 01:40

     Στο δρόμο για το "classico"

     Δύο εβδομάδες μοιάζουν με ...αιωνιότητα στο ποδόσφαιρο... Και μέχρι να έρθει η 19η Νοεμβρίου και το ντέρμπι των «αιωνίων» έχει ακόμα πολύ δρόμο... Και για τις δύο ομάδες...

      Νίκος Γαβαλάς
      10/11/2011 • 11:55

      Οι δουλειές του Βαλβέρδε

      Στους ρυθμούς του ντέρμπι των «αιωνίων» κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα σχέδια «μάχης». Αλλά θεωρούμε πως το σχήμα που θα επιλέξει δε θ’ απέχει και πολύ απ’ την ενδεκάδα του αγώνα με τον ʼρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

      "Παρθένα" ο Μάκης μπροστά στους αυτόκλητους σωτήρες!

      Από την ώρα που ο Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη στα Σκόπια το τι χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο δεν μπορεί να περιγραφεί. Στο 99,9% οι bloggers, εκμεταλλευόμενοι την παντελή αδυναμία των δύο μεγάλων κομμάτων να συμφωνήσουν στο όνομα του μεταβατικού πρωθυπουργού, έχουν ξεσαλώσει, απαιτώντας να αναλάβει ο Μάκαρος την πρωθυπουργία!

       CLEAR FILTERS