Το ιστορικό πρώτο τεύχος του Μικρού Σερίφη
Δημήτρης Καρύδας
10/06/2019 • 09:28

Στον παράδεισο των "χάρτινων ηρώων"

Για όσους μεγάλωσαν στη δεκαετία του ’70 οι διαφυγές στην δικτατορική Ελλάδα δεν ήταν και πολλές. Φυσικά δεν υπήρχαν κινητά, playstation, η τηλεόραση είχε δύο χρώματα και πολλές φορές τα δύο όλα κι όλα κανάλια της έπαιζαν το ίδιο πρόγραμμα, το ίντερνετ πρέπει να υπήρχε ως ιδέα μόνο στο μυαλό συγγραφέων επιστημονικής φαντασίας.

  Αναστασιάδης - Μιχιταριάν
   Ναδάλ, Ρολαν Γκαρός
   Γιώργος Λιώρης
   10/06/2019 • 09:11

   Μόνο αυτός…

   Όσο ο Ράφα Ναδάλ θα φτάνει στον τελικό του Roland Garros, τόσο θα το κατακτά. Γιατί έτσι το έχει σχεδιάσει στο μυαλό του…!

    Ο Άγγελος Αναστασιάδης
    Νίκος Τζουάννης
    09/06/2019 • 12:38

    Εθνική... απελπισία

    Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τον ...μπερδεμένο Άγγελο Αναστασιάδη και τους χαμένους ...άσσους από το ανακάτεμα της "τράπουλας".

     Ο πάγκος της εθνικής Ελλάδος
     Αποστόλης Λάμπος
     09/06/2019 • 08:16

     Τα λάθη του Άγγελου κόστισαν στην Εθνική

     Η αδούλευτη διάταξη του Άγγελου Αναστασιάδη και η συνήθειά του να ανακοινώνει την εντεκάδα στους παίκτες του λίγο πριν τον αγώνα "γκρέμισαν" ότι χτιζόταν εδώ και οκτώ μήνες.

     O Άγγελος Αναστασιάδης
     Γιώργος Λιώρης
     09/06/2019 • 08:08
      Το ασυμπλήρωτο παζλ και ο χρόνος που τρέχει

      Το ασυμπλήρωτο παζλ και ο χρόνος που τρέχει

      Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ τρέχει, με τον χρόνο να τον κυνηγά. Το "κιτρινόμαυρο" παζλ της νέας περιόδου έχει ακόμα πολλά κενά που πρέπει να καλυφθούν το συντομότερο δυνατό.

       Προμηθέας, πανηγυρική
       Γιώργος Συρίγος
       08/06/2019 • 14:20

       Έτσι απέκλεισε την ΑΕΚ

       O Γιώργος Συρίγος αναλύει στο προσωπικό του blog τους λόγους για τους οποίους η ΑΕΚ αποκλείστηκε από τον Προμηθέα και πως η ομάδα από την Πάτρα είχε βάλει τις βάσεις για τη συγκεκριμένη πρόκριση πριν οι δύο ομάδες συναντηθούν στα ημιτελικά.

       CLEAR FILTERS