«Μεσοπρόθεσμη δημοκρατία», το νέο κεφάλαιο της ελληνικής ιστορίας!

Το ότι το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που επέβαλαν στην Ελλάδα και την κυβέρνηση οι οικονομικές υπερδυνάμεις του πλανήτη θα περνούσε από την Βουλή ήταν απολύτως βέβαιο. Ακόμα και στο παράνομο στοίχημα, που εσχάτως ερευνάται από την ελληνική δικαιοσύνη, το «ναι» θα είχε απόδοση 1,05 το πολύ, σε αντίθεση με το «όχι» που θα χρυσοπλήρωνε όσους πιθανόν πόνταραν σε αυτό και κέρδιζαν!

  Ψήφος εμπιστοσύνης από 10.000 πιστούς

  Ψήφος εμπιστοσύνης! Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει, μετά την επίσημη πρώτη του Αρη, παρουσία 10 χιλιάδων φιλάθλων του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτοί οι 10 χιλιάδες πιστοί οπαδοί του οι οποίοι δεν περίμεναν τις μεταγραφές αεροδρομίου, το μάγο με τα δώρα ή κάποιο χάπενινγκ, προκειμένου να παραβρεθούν στο νέο ξεκίνημα της ομάδας.

   Γιώργος Λιώρης
   28/06/2011 • 00:01

   Passion et travail (πάθος και δουλειά)

   Είχα την τύχη να βρεθώ πριν λίγες ημέρες στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών. Θεωρώ ότι είναι τύχη για όποιον αγαπά το συγκεκριμένο άθλημα να βρίσκεται εκεί που χτυπά δυνατά η καρδιά του τένις στην Ελλάδα 116 χρόνια τώρα...

    Ένας νέος ποδοσφαιρικός χάρτης διαμορφώνεται

    Τον χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα νομίζω ότι σύντομα θα τον ξεχάσουμε. Φυσικά και θα υπάρξει χάρτης, αλλά θα είναι νέος και πιο μικρός. Πιο περιοσρισμένος. Κι επειδή το πιθανότερο είναι να μην υπάρχουν και πολλές ομάδες για να τον καλύψουν, να δούμε τη νέα περίοδο να διεξάγεται με δύο κι όχι με τρεις κατηγορίες!

    Οι εξελίξεις δικαιώνουν την ΑΕΚ και τον κόσμο της

    Πως αλλάζουν οι καιροί... Αρκετοί από αυτούς που εδώ και χρόνια «κατηγορούσαν» τους διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι απουσίαζαν απ’ τα κέντρα αποφάσεων, ότι δεν είχαν δύναμη εκτός γηπέδου, τώρα λένε: «Δώξα Τω Θεό», που η ομάδα τους δεν είναι μπλεγμένη σ’ αυτό τον «οχετό» των αποκαλύψεων. Έτσι είναι όμως τα πράγματα.

     Γιώργος Λιώρης
     26/06/2011 • 19:28

     Στου δρόμου τα μισά...

     Φτάσαμε λοιπόν στη μέση της διαδρομής στο Γουίμπλεντον. Με την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας να δίνει αναμφισβήτητα, ελέω βροχής, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο κεντρικό κορτ. Αυτό με τη συρόμενη οροφή που κάνει τους ήχους της ρακέτας στο σερβίς να ακούγονται σαν πυροβολισμός.

      Νίκος Τζουάννης
      26/06/2011 • 01:01

      Το δάκρυ του Τζιμπρίλ...

      Ακόμα και οι σκληροί κλαίνε... Όταν φορτώνονται με το βαρύ πέπλο των συναισθημάτων, κάποια στιγμή θα λυγίσουν...

       Η κάθαρση ξεκίνησε "μεσοπρόθεσμα" από το ποδόσφαιρο!

       Ουδείς μπορεί να υποστηρίξει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πλαισιώνεται από παράγοντες-αγγέλους. Ίσα-ίσα αν ξαναβάλει κανείς στο βίντεο την ομιλία του Σοφοκλή Πιλάβιου στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, στις 3 Ιουνίου, θα αποκομίσει την βεβαιότητα ότι στο ποδόσφαιρο κυριαρχεί η βία, ο νόμος του ισχυρού και το «πάρε-δώσε» σε όλα τα επίπεδα. Με αυτό το αιτιολογικό μπήκε άλλωστε το «λουκέτο» παρωδία στις δραστηριότητες της ομοσπονδίας.

        CLEAR FILTERS