Κωστής Μπότσαρης
30/04/2012 • 12:03

Ο καθένας στον τομέα του

Ο Ζήσης Βρύζας φάνηκε συνεπής στη δέσμευσή του για δημόσια τοποθέτηση και μόλις πριν από λίγες ημέρες παρέθεσε συνέντευξη Τύπου μιλώντας για το παρελθόν μα κυρίως για το παρόν και το μέλλον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι λόγοι που τον οδήγησαν σ’ αυτήν του την απόφαση εδώ και καιρό είναι συγκεκριμένοι.

Ο «άλλος» Ολυμπιακός που θα δούμε του χρόνου

Ο Ολυμπιακός έφτασε δίκαια στο νταμπλ της περιόδου 2011-2012 γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα, με βάθος στο ρόστερ της, είχε προπονητή με πλάνο που το ακολούθησε πιστά, έπαιξε καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο στο 85% των αγώνων που έδωσε εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και γιατί η διοίκηση ήταν πάντα στο πλευρό των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

  Ιδού η Λέσχη, ιδού και το πήδημα

  Η έκτακτη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Αρη, την 4η Μαϊου, είναι μια συνέλευση κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της ΠΑΕ. Και όχι μόνο. Στο κάδρο θα μπει και η ουσιαστική ύπαρξη του ίδιου του φορέα.

   Νίκος Τζουάννης
   26/04/2012 • 22:02

   Όσο η κόντρα συνεχίζεται...

   Κανένας δεν βγαίνει νικητής από αυτή την διοικητική διαμάχη... Μοναδικός χαμένος είναι ο Παναθηναϊκός… Ο σύλλογος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, αυτή η...καταιγίδα προβλημάτων ταλαιπωρεί την ομάδα και ...φως δεν φαίνεται στην άκρη του τούνελ. Η αγωνία κορυφώνεται, οι ημέρες περνούν, ο Παναθηναϊκός παραμένει δίχως διοίκηση εδώ και καιρό, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν την μοναχική τους διαδρομή στο πρωτάθλημα και ο κόσμος είναι παγωμένος.

    Βασίλης Δούκας
    25/04/2012 • 02:25
     Κωστής Μπότσαρης
     24/04/2012 • 15:33

     Αγνοια ευθύνης

     Στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου της σεζόν, με πλείστες όσες συγκινήσεις, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στη Βοιωτία από τον Λεβαδειακό με 4-3 και σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ίδιας ημέρας κατέκτησε την τρίτη θέση.

     Αποστόλης Λάμπος
     24/04/2012 • 08:10

     Οι 21 βασικοί του Ατρόμητου

     Το ρόστερ του Ατρόμητου αριθμεί 23 ποδοσφαιριστές. Οι μόνοι δύο που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής είναι ο τρίτος τερματοφύλακας Φώτης Καραγκιολίδης και ο Αντώνης Αθανασίου.

     CLEAR FILTERS