Νίκος Τζουάννης
28/02/2015 • 15:55

Το... αυτονόητο "μένουμε και μαχόμαστε"

Αρκετές ειδήσεις βγήκαν από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη τύπου του Γιάννη Αλαφούζου, στην οποία ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε αναλυτικά για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, τόσο στο Κυριακάτικο ντέρμπι "αιωνίων", όσο και στη -γεμάτη ένταση- συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερλιγκ.

Η σημασία του αγώνα της Δράμας

Την Κυριακή, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, ο Αρης δίνει, κόντρα στη Δόξα, αν όχι τον δυσκολότερο, σίγουρα τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς. Από την έκβαση αυτού του ματς θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η πορεία των πραγμάτων και θα ξεκαθαρίσει η εικόνα του πρωταθλήματος, ενόψει των επόμενων δέκα αγωνιστικών, ως το τέλος του.

Χρήστος Καούρης
28/02/2015 • 07:53
Κωστής Μπότσαρης
25/02/2015 • 09:02

Δεν υπάρχει χρόνος και λόγος για χαμόγελα

Επειτα από ένα μήνα ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και το έκανε μακριά από την Τούμπα, στη Βέροια επί της ομώνυμης ομάδας με 3-1 (10? Περέιρα, 28?Βίτορ, 42?Νομπόα - 61?Ντουμίτρου), αποτέλεσμα που το είχε πολύ, μεγάλη ανάγκη και το αποζητούσε καιρό τώρα, για πλείστους όσους λόγους, βαθμολογικούς μα κυρίως ψυχολογικούς.

Δίκαιη νίκη για ΠΑΟ. Χρυσό το γκολ του Τσόρι!

Στα ντέρμπι είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και αυτό έγινε και στη Λεωφόρο. Ο Ντουρμάζ χάνει την ευκαιρία για να κάνει το 0-1 και στην επόμενη φάση ο Παναθηναϊκός βγάζει μια σωστά οργανωμένη επίθεση και ο Μαζουακού βάζει το αυτογκόλ για το 1-0. Και για τις λεπτομέρειες όμως, απαιτείται ικανότητα.

Νίκος Τζουάννης
23/02/2015 • 07:52

Μίλησε η ψυχή!

Λίγες ημέρες πριν, κάναμε λόγο για τη μεγάλη ευκαιρία που είχε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι "αιωνίων". Οι παίκτες του Τριφυλλιού όχι μόνο δεν την άφησαν να πάει χαμένη, αλλά κέρδισαν με την ψυχή τους τρεις σημαντικούς βαθμούς και πλέον μείωσαν στη ...νίκη τη διαφορά από τον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Βασίλης Δούκας
23/02/2015 • 02:25

Το τέρας μεγαλώνει...

Οταν τρέφεις το τέρας, θα γυρίσει να σε φάει. Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα με τους οπαδούς και τις ομάδες.

CLEAR FILTERS