Ο Ευθύμης Κουλούρης

Η εμπιστοσύνη αποκάλυψε τον Κουλούρη

Ευκαιρίες, εμπιστοσύνη και υπομονή είναι έννοιες συχνά άγνωστες στον ελληνικό αθλητισμό, κυρίως όμως στο ποδόσφαιρο. Προφανώς και το γκολ θέλει "ρέντα". όπως και εμπιστοσύνη και στήριξη. Κυρίως όμως θέλει ομαδική δουλειά και ένα προπονητή που αξιοποιεί και εξελίσσει τους επιθετικούς του.

  O Χουλέν Λοπετέγι
  Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
  Νίκος Τζουάννης
  30/10/2018 • 11:11

  Το «μάθημα» στο ντέρμπι των άκρων

  Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το μάθημα που πήραν οι «πράσινοι» από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

  Ο Δημήτρης Μάνος

  Λαμπάδα στο Μάνο από "Φέτφα" και Μαρτίνς!

  Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για το νέο... έμφραγμα που απέφυγε ο Ολυμπιακός με το γκολ του Μάνου χάρη στο οποίο σήμερα δεν γίνεται κουβέντα για τον Φετφατζίδη και τις επιλογές του Μαρτίνς.

  Ο Βασίλης Ευαγγελινός με Ίβκοβιτς και Ιωαννίδη
  Δημήτρης Καρύδας
  29/10/2018 • 18:09
   Ο Πάκο Ερέρα
   Αποστόλης Λάμπος
   29/10/2018 • 16:26

   Η επιτομή της αυτοκριτικής του Ερέρα

   Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει για τον ξεχωριστό κύριο Πάκο Ερέρα που θα πρέπει να του δοθεί χρόνος να δουλέψει, αλλά θα πρέπει κι ο ίδιος να αγοράσει χρόνο για τον εαυτό του.

   Ο Εμπαπέ στο χθεσινό ντέρμπι
    Το γήπεδο της Τούμπας
    Κωστής Μπότσαρης
    29/10/2018 • 12:41

    Να κλείσει την (κακή) παρένθεση

    Ο Κωστής Μπότσαρης γράφει στο προσωπικό του blog για την αποψινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, τα υπάρχοντα δεδομένα, τις ιδιαιτερότητες και τα σημεία που πρέπει να προσεχθούν από την πλευρά του "Δικεφάλου" προκειμένου να αξιοποιήσει τη σημαντική ευκαιρία που του δίνεται να περάσει μόνος πρώτος στη βαθμολογία αν επικρατήσει ...

     CLEAR FILTERS