Καλνιέτις: «Ψεύτης ο Πιανιτζάνι»

Αιχμηρός εμφανίστηκε ο Μάντας Καλνιέτις, σχετικά με τη συνεργασία που είχε με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι στην Αρμάνι Μιλάνο.
Θωμάς Ναλμπάντης
26/07/2018 • 19:50
Ο Καλνιέτις καρφώνει
  • shares
Αιχμηρός εμφανίστηκε ο Μάντας Καλνιέτις, σχετικά με τη συνεργασία που είχε με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι στην Αρμάνι Μιλάνο. Ο Λιθουανός παίκτης χαρακτήρισε τον Ιταλό κόουτς ως «ψεύτη», ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Βιλερμπάν.

Αρχικά, ο Καλνιέτις τόνισε: «Δεν υπήρξε καμία σύγκρουση μαζί του. Πρώτα απ' όλα μου είπε ότι θα παίζω μόνο στην Ευρωλίγκα. Του ρώτησα εάν είχα κάνει κάτι λάθος αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Μου υποσχέθηκε ότι θα παίζω τον Νοέμβριο, τότε μου είπε ότι θα παίζω τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Στα τέλη Φλεβάρη μου είπε ότι θα μπορούσα να είχα πάω οπουδήποτε ήθελα. Δεν υπήρχε καμία σύγκρουση, αλλά μου είπε ψέματα. Ήμουν θυμωμένος μαζί του επειδή δεν κράτησε την υπόσχεσή του, έτσι σταματήσαμε να μιλάμε και με έθεσε εκτός ομάδας». 

Στη συνέχεια, δήλωσε για τη μετεγγραφή του στη Βιλερμπάν: «Ήταν ο πρώτος που με κάλεσε. Είπε πως ήμουν ο πρώτος στόχος τους και ήθελαν να φέρουν περισσότερους έμπειρους παίκτες. Μίλησα και με τον Νικολάς Μπατούμ, επίσης. Οι συζητήσεις ήταν πολύ απλές γιατί ο Τόνι είναι ακόμα παίκτης και ήταν πολύ εύκολο να μιλήσω μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Armani Milano

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, 21:30

Live
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία