Καλνιέτις: «Ψεύτης ο Πιανιτζάνι»

Αιχμηρός εμφανίστηκε ο Μάντας Καλνιέτις, σχετικά με τη συνεργασία που είχε με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι στην Αρμάνι Μιλάνο.
Θωμάς Ναλμπάντης
26/07/2018 • 19:50
Ο Καλνιέτις καρφώνει
  • shares
Αιχμηρός εμφανίστηκε ο Μάντας Καλνιέτις, σχετικά με τη συνεργασία που είχε με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι στην Αρμάνι Μιλάνο. Ο Λιθουανός παίκτης χαρακτήρισε τον Ιταλό κόουτς ως «ψεύτη», ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Βιλερμπάν.

Αρχικά, ο Καλνιέτις τόνισε: «Δεν υπήρξε καμία σύγκρουση μαζί του. Πρώτα απ' όλα μου είπε ότι θα παίζω μόνο στην Ευρωλίγκα. Του ρώτησα εάν είχα κάνει κάτι λάθος αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Μου υποσχέθηκε ότι θα παίζω τον Νοέμβριο, τότε μου είπε ότι θα παίζω τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Στα τέλη Φλεβάρη μου είπε ότι θα μπορούσα να είχα πάω οπουδήποτε ήθελα. Δεν υπήρχε καμία σύγκρουση, αλλά μου είπε ψέματα. Ήμουν θυμωμένος μαζί του επειδή δεν κράτησε την υπόσχεσή του, έτσι σταματήσαμε να μιλάμε και με έθεσε εκτός ομάδας». 

Στη συνέχεια, δήλωσε για τη μετεγγραφή του στη Βιλερμπάν: «Ήταν ο πρώτος που με κάλεσε. Είπε πως ήμουν ο πρώτος στόχος τους και ήθελαν να φέρουν περισσότερους έμπειρους παίκτες. Μίλησα και με τον Νικολάς Μπατούμ, επίσης. Οι συζητήσεις ήταν πολύ απλές γιατί ο Τόνι είναι ακόμα παίκτης και ήταν πολύ εύκολο να μιλήσω μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη