Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Σκέψεις για αποδέσμευση του Γκάγκιτς

Οι ιθύνοντες του Άρη φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να λυθεί η συνεργασία τους με τον Τζόρτζε Γκάγκιτς, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.
13/09/2019 • 09:52
Ο Σούλης Μαρκόπουλος
  • shares
Οι ιθύνοντες του Άρη φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να λυθεί η συνεργασία τους με τον Τζόρτζε Γκάγκιτς, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “κίτρινοι” θα αποφασίσουν τις προσεχείς ημέρες για το μέλλον του Σέρβου παίκτη, ο οποίος αποκτήθηκε το εφετινό καλοκαίρι.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δέκα ημέρα, λόγω προβλήματος στο γόνατο, αλλά οι ιθύνοντες των “κίτρινων” φοβούνται πως το χρονικό διάστημα της απουσίας του μπορεί να είναι μεγαλύτερο. Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα έχει την τελική απόφαση για το μέλλον του παίκτη, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ήδη μελετάει διάφορες περιπτώσεις ελεύθερων παικτών, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Σέρβο σέντερ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...