Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

Ο Δρακόπουλος μιλάει για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής επιστρέφει στη Basket League και ο πρόεδρος της ΚΑΕ δίνει συνέντευξη Τύπου στις 20 Ιουνίου σε συνδυασμό και με την παρουσίαση του βιβλίου «Η Ιστορία του Μπάσκετ του Ηρακλή».
11/06/2019 • 21:39
Ο Θόδωρος Δρακόπουλος
  • shares
Η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Θόδωρου Δρακόπουλου, μετά την επιστροφή του Ηρακλή στη Basket League, ανακοινώθηκε επισήμως. Θα γίνει στις 20 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης όπου θα παρουσιαστεί και το βιβλίο «Η Ιστορία του Μπάσκετ του Ηρακλή», μια εκδήλωση με διοργανωτή τον "Ομιλο 1899".
Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα εξής: "Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής ΓΣ 2017, κ. Θεόδωρος Δρακόπουλος, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 19:00, για τη νέα χρονιά και τις προοπτικές ανάπτυξης, στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.
Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσίασης του βιβλίου «Η Ιστορία του Μπάσκετ του Ηρακλή» που θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα, στον ίδιο χώρο, με διοργανωτή τον "Όμιλο 1899" και στην οποία η ΚΑΕ Ηρακλής ΓΣ 2017 με χαρά θα συμμετάσχει.
Πρόκειται για μια εξαιρετική εκδοτική προσπάθεια η οποία βασίζεται στην πολυετή και ενδελεχή έρευνα του κ. Αλέξανδρου Οικονομίδη και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πλούσια στατιστικά στοιχεία αλλά και σπάνιο φωτογραφικό υλικό.
Στη συνέντευξη Τύπου ο κ.Δρακόπουλος θα κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς και παράλληλα θα αναλύσει το πλάνο για τη νέα χρονιά, που συνοδεύεται με την επιστροφή της Ομάδας στην Basket League».
Γράψτε το σχόλιο σας...