Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Γιάνκοβιτς: "Γι' αυτό δεν έφυγα από τον Χολαργό"

Ο πολυτιμότερος παίκτης στην επιτυχία του Χολαργού να μπει στα πλέι οφ ως νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη ο Βλάντο Γιάνκοβιτς. Πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις και οδήγησε την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη στην επίτευξη ενός πολύ δύσκολου στόχου.
11/04/2019 • 17:57
Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς
  • shares

Ο πολυτιμότερος παίκτης στην επιτυχία του Χολαργού να μπει στα πλέι οφ ως νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη ο Βλάντο Γιάνκοβιτς. Πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις και οδήγησε την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη στην επίτευξη ενός πολύ δύσκολου στόχου. 

Η συνέντευξή του στην επίσημη σελίδα της ομάδας του: 

Ο Χολαργός αν και νεοφώτιστος, σχετικά άνετα έμεινε στην κατηγορία και γρήγορα έκανε το… μπάσιμο για τα πλέι οφ. Το περίμενες;

«Πράγματι από το ξεκίνημα της χρονιάς φάνηκε ότι όλο το μείγμα του συνόλου που δημιουργήθηκε οδεύει προς κάτι θετικό! Όταν αποφάσισα να έρθω στον Χολαργό το να διακριθούμε ήταν ένας από τους στόχους που βάλαμε και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που είδαμε να πραγματοποιείται μέσα από μια σπουδαία πορεία».

Με τι θα είσαι ευχαριστημένος όσον αφορά την ομάδα στο τέλος της σεζόν; 

«Να κλείσει όσο καλύτερα γίνεται η χρονιά, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχουν μείνει παιχνίδια που δεν είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Μπορούμε να το δούμε ως γιορτή το ματς με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Είναι ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας και ιστορίας για τον Χολαργό».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο κερδισμένο στοίχημα κατά την γνώμη σου για τον Χολαργό;

«Το μεγαλύτερο κερδισμένο στοίχημα είναι όταν δεν σε υπολογίζουν για να κάνεις μια τόσο καλή χρονιά σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο και τα έχεις καταφέρει. Γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για το επίτευγμα αυτό του Χολαργού».

Πόσο δυσκολεύτηκες να απαντήσεις καταφατικά στην πρόταση του Χολαργού το περασμένο καλοκαίρι;

«Υπολόγισα τι βάρος θα σηκώσω και ήθελα να δω αν είμαι έτοιμος να δεχθώ μια τέτοια πρόκληση. Αυτό σκέφτηκα αρκετά και ως Βλάντο αποφάσισα ότι ήμουν έτοιμος για μια δύσκολη επιχείρηση»!

Ήρθαν προτάσεις μέσα στην χρονιά από ομάδες του εξωτερικού, αλλά δεν έφυγες. Τι έπαιξε ρόλο;

«Καλό είναι όταν ξεκινάς κάτι να το τελειώνεις! Αυτό αποφάσισα μέσα μου, να βοηθήσω εξ ολοκλήρου την προσπάθεια που γίνεται στον Χολαργό. Ήταν ένα από τα κίνητρα μου αυτό για να μην φύγω».

Πως φαντάζεσαι το δικό σου μέλλον, αλλά και του Χολαργού από 'δω και πέρα;

«Δεν θέλω από τώρα να μπω στην διαδικασία να φανταστώ το μέλλον… Αυτό που θέλω επειδή ακόμη είναι σε εξέλιξη οι υποχρεώσεις μας είναι να είμαστε υγιείς, προσωπικά θέλω να είμαι όσο καλύτερος μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα και από και και πέρα όλα θα γίνουν…».


Γράψτε το σχόλιο σας...