Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

ΕΟΚ σε Ολυμπιακό: «Δηλώσατε συμμετοχή με την επωνυμία Ολυμπιακός ΚΑΕ»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ με ανακοίνωση της εξηγεί τους λόγους για τους οποίος δεν αναγνωρίζει το Ολυμπιακός Β' - Αναπτυξιακή ομάδα.
20/09/2019 • 20:51
ΕΟΚ
  • shares
Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ με ανακοίνωση της εξηγεί τους λόγους για τους οποίος δεν αναγνωρίζει το Ολυμπιακός Β' - Αναπτυξιακή ομάδα.

Ανακοίνωση – απάντηση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΟΚ εξηγώντας τους λόγους που δεν αναγνωρίζει την ονομασία «Ολυμπιακός Β’ – Αναπτυξιακή ομάδα». Από την Ομοσπονδία επισημαίνεται πως ο Ολυμπιακός είχε δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 και στο Κύπελλο Ελλάδος με την επωνυμία Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΚΑΕ και ως εκ τούτου με αυτό το όνομα αναγνωρίζεται από την ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. Κ.Α.Ε. υποβιβάστηκε στη Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, με απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. η οποία στην συνέχεια αναγνωρίστηκε για τη νομιμότητά της με απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. το οποίο επιλήφθηκε μετά από δική σας προσφυγή. Σύμφωνα με τον ν. 2725/1999 οι ομάδες που υποβιβάζονται στην Α2 Εθνική κατηγορία διατηρούν την ιδιότητα της Κ..Α.Ε. και κατά συνέπεια και την εταιρική επωνυμία της.

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/10/2019 • 08:00

Αουτσάϊντερ με θράσος σε Ρότερνταμ, Σασουόλο, Εδιμβούργο και Άκρινγκτον

Το ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ χαρακτηρίζεται από τις σημαντικές απουσίες ανάμεσα σε Γιουνάϊτεντ και Λίβερπουλ. Πιο παραγωγικά τα ματς σε Σασουόλο, Χόφενχαϊμ, Ρότερνταμ όπως και στο ΄Άκρινγκτον όπου θα περάσει από δοκιμασία το νικηφόρο σερί της ΊπσουΙτς