Φερτίτα: “Δεν περίμενα να τον αφήσουν ελεύθερο”

Ο Τίλμαν Φερτίτα αποκάλυψε πως έμεινε έκπληκτος όταν έμαθε πως οι ιθύνοντες των Χιούστον Ρόκετς αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο τον Καρμέλο Άντονι.
Θωμάς Ναλμπάντης
21/09/2019 • 11:11
Ο Καρμέλο Άντονι
  • shares
Ο Τίλμαν Φερτίτα αποκάλυψε πως έμεινε έκπληκτος όταν έμαθε πως οι ιθύνοντες των Χιούστον Ρόκετς αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο τον Καρμέλο Άντονι. Ο ιδιοκτήτης των “ρουκετών” υπογράμμισε πως θα ήθελε και την εφετινή σεζόν τον 35χρονο παίκτη, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα στο ΝΒΑ. Παράλληλα, έδειξε πως παρότι είναι ιδιοκτήτης της ομάδας, δεν παίρνει αυτός τις αποφάσεις για το αγωνιστικό τμήμα.

Χαρακτηριστικά, ο Φερτίτα τόνισε: “Είναι ασυνήθιστο γιατί εγώ δεν είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Μέλο, αλλά άκουσα πως ήταν κύριος και έπαιζε τον ρόλο που ήθελε η ομάδα από αυτόν. Με εξέπληξε η απόφαση της ομάδας να τελειώσει τη συνεργασία, αφού είμαι φίλαθλος των Ρόκετς”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία