Πούλησε αλλά δεν έφυγε ο Τζόρνταν

Ο Μάικλ Τζόρνταν πούλησε μέρος των μετοχών που είχε στους Σάρλοτ Χόρνετς, όμως δεν αποχώρησε οριστικά από την ομάδα, καθώς συνεχίζει να κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο.
Θωμάς Ναλμπάντης
15/09/2019 • 12:00
Ο Μάικλ Τζόρνταν
  • shares
Ο Μάικλ Τζόρνταν πούλησε μέρος των μετοχών που είχε στους Σάρλοτ Χόρνετς, όμως δεν αποχώρησε οριστικά από την ομάδα, καθώς συνεχίζει να κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο. Ο θρύλος του παγκοσμίου μπάσκετ κατείχε το 97% των μετοχών της αμερικανικής ομάδας, την οποία είχε αγοράσει το 2010 έναντι 180 εκατομμυρίων δολαρίων. Πλέον, μέρος των μετοχών θα πάει σε επιχειρηματίες της Νέας Υόρκης.

Ο ίδιος τόνισε για τη συγκεκριμένη συμφωνία: “Αν και θα συνεχίσω να έχω τον έλεγχο των Χόρνετς και να παίρνω όλες τις αποφάσεις που αφορούν την ομάδα και τον οργανισμό και θα παραμείνω ο εκπρόσωπος της ομάδας στο ΝΒΑ, οι επενδύσεις που πρόκειται να γίνουν από τον Γκέιμπ και τον Νταν είναι πολύτιμες”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
13/10/2019 • 07:07

Το πάθος φέρνει γκολ σε Ουαλία, Ρότερνταμ, Νουμάνθια και Κόβεντρι

To παιχνίδι της Ουαλίας με την Κροατία είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον απόψε με τους Βρετανούς να ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μπούνε σε τροχιά πρόκρισης. Νίκες ουσίας θέλουν η Γερμανία με το Βέλγιο. Παραγωγικά ματς σε Ρότερνταμ, Κόβεντρι και Νουμάνθια