«Χρυσή» η Καρύδη! (video)

Η 18χρονη Σπυριδούλα Καρύδη κρέμασε στο λαιμό της το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του τριπλούν του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου εφήβων/νεανίδων που διεξάγεται στο Μπορός της Σουηδίας με άλμα 14 μέτρα!
20/07/2019 • 22:42
"Χρυσή" η Καρύδη!
  • shares
Η 18χρονη Σπυριδούλα Καρύδη  κρέμασε στο λαιμό της το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του τριπλούν του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου εφήβων/νεανίδων που διεξάγεται στο Μπορός της Σουηδίας με άλμα 14 μέτρα! 

Η αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη, η οποία με την επίδοση της αυτή σημείωσε παράλληλα και πανελλήνιο ρεκόρ Κ20, πέτυχε την νικητήρια επίδοση με την πρώτη της προσπάθεια. 

Το προηγούμενο ρεκόρ (13.84) ανήκε στην Βούλα Παπαχρήστου από τις 2 Φεβρουαρίου 2008. Αυτό ήταν το πρώτο χρυσό μετάλλιο της χώρας μας στο αγώνισμα και το δεύτερο στο σύνολο, αφου στο βάθρο των νικητριών έχει ανέβει και η Αθανασία Πέρρα στο παρελθόν. Γράψτε το σχόλιο σας...
19/08/2019 • 08:14

Δοκιμασίες υψηλών απαιτήσεων για Γιουνάϊτεντ, Μπόντο Γκλιμτ

Δε θα είναι εύκολο το πέρασμα της Γιουνάϊτεντ από το γήπεδο της Γουλβς. Το βαθμολογικό κίνητρο καθιστά φαβορί την Χόνκα και την Μπόντο Γκλιμτ ενώ στην Ισλανδία, η KR δείχνει πολύ πιο δυνατή στο τοπικό ντέρμπι του Ρέϊκιαβικ αλλά χρειάζεται ουσία για τη νίκη